Galibiyetin parolası

Trabzonspor ile kritik ve bir o kadarda önemli bir maça çıkacağız. Kupada geçtiğimiz hafta olmak yada olmamak ma&ccedil

31 Ocak 2013 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Trabzonspor ile kritik ve bir o kadarda önemli bir maça çıkacağız. Kupada geçtiğimiz hafta olmak yada olmamak maçında Antalyaspor’u 2-1 mağlup ederek kupadan iplerimizi koparmadık. Şimdi ise Trabzonspor karşısında kupada kazanmaktan başka bir yolu olmayan bir maça çıkacağız. Bu maçta bir puan kaybı yaşadığımız taktirde kupa serüvenine nokta koymuş oluruz.
************
Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar neticesinde Şenol Güneş, Trabzonspor’dan istifa etti. Trabzonspor’un üstünde kara bulutlar gezinmiş olsa da kimseyi yanıltmasın, Ordu maçındaki olduğu gibi yine zor bir maç olacak. Kan değişimi yaşayan Trabzon’da futbolcular yep yeni bir sayfa açtılar. Ancak şuan kadro yapısını nasıl oluşturacağını bilmeyen Tolunay Kafkas, Eskişehirspor’un da gücünü de biliyordur. Trabzonspor’da ki izlenimlerim futbolcularda hiçbir moral kaybının olmaması aksine daha fazla hırslı oldukları yönünde. Ancak ortada bir gerçek var, oda Eskişehir’e gelen her takım ne kadar hırslı ne kadar moralli olsa da buradaki tehlikenin farkında olduğu. Yavaş yavaş sahada pas ritmini üst seviyelere çıkartmaya başlayan Eskişehirspor’u Trabzonspor karşısında favori olarak görüyorum. Gruptan çıkmayı garantileyen Trabzonspor’un buraya çok rahat gelecek. Asıl hedefleri ligdeki kötü gidişatı durdurmak.
************
 
Orduspor karşısında Tello’nun eksikliğini her dakikada hissettiğimiz gibi Trabzonspor karşısında da bu durum ortaya çıkacak. Ofansif yönde her zaman eksik kalan Mehmet Güven’in biraz daha önde oynaması, ayrıca Causic’in biraz daha sorumluluk alması gerekiyor. Yoksa orta sahada kilitlenme yaşar ve gol yollarında sıkıntı yaşayabiliriz. İlginç bir maç bizi bekliyor. Coşkulu oyununu şuursuz hale getirmek yerine sahada sabırlı bir Eskişehirspor’un olması gerekiyor. İşte galibiyetin parolası.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi