Festivale sahip çıkıldı

29 Eylül 2019 10:07
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu hafta düzenlenen MilyonFest bir an da hepimizi üzdü. Eskişehir'de 4'ünce kez düzenlenmesi planlanan festival bir anda iptal olma kararıyla herkesi sarstı. Üstelik 20 bin kişi de bilet almıştı... 28 farklı sanatçı festivalde yer alacakken ve bir çoğu Eskişehir'e gelmişken bu karar oldukça şaşırttı.
Tepebaşı Kaymakamlığı tarafından festivale bir gün kala saat 22:30'da festival yetkililerine yazı gönderildi. Trafik yoğunluğu ve çevredeki yerleşim yerlerinden gelen şikayetler sebep olarak gösterildi. Hem sanatçılar hem de katılımcılar bu karara itiraz etti. Sosyal medyadan katılan katılmayan herkes 'festivalinesahipçık' hashtag ile yoğun paylaşımda bulundu. Milyon Yapım tabii ki karar itiraz etti.
Festivalin ilk günü Türkiye'nin her bir yanından gelen katılımcılar Mola Tesislerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Üstelik kamp için gelenler ellerinde çadırlarıyla bekledi. Fakat mahkeme kararı gelmediği için maalesef beklemek zorunda kaldılar. Müjdeli haberi Niyazi Koyuncu ve Pera verdi gençlere. MilyonFest iptal edilmedi ve şehrimizde 4'üncü kez düzenlenebildi. 6 ay öncesinden planlanan festivalde son dakika böyle bir karar alınması oldukça üzdü aslında.
Neyse itiraz olumu karşılandı ve tüm coşkusuyla festival başladı. Festivalin ilk günü Teoman, Pentagram bir çok sanatçı ile başladı. Festival Selda Bağcan, Şebnem Ferah, Manga, Sertap Erener, Halil Sezai gibi bir çok ünlü sanatçı ile devam ediyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gülce 29 Eylül 2019 11:24

bütün hazırlıklar aylar önce yapılmış...son gün iptal edilmesi pek hoş olmamış..neyseki durumun vahimini anlayan hakimler yerinde karar vermiş..şikayet edenler ve bu şikayetleri uygulayan kaymakam bey de bir alem walla:)

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi