FENERBAHÇE VE + 3 YANDAŞ

FENERBAHÇE VE + 3 YANDAŞ

9 Mayıs 2013 20:25
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazanılmış bir maçın kaybedilmesine, sadece bizler değil, tüm Türkiye şahitlik etmiştir. Eskişehirspor, üstün oynadığı bu önemli karşılaşmayı kaybetti.
Eskişehirspor’un, Avrupa kupalarına katılabilme hayalleri ise, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda son bulmuş oldu. Eskişehirsporlu futbolcuların,120 dakikalık direnişini kıramayan, Fenerbahçe oyuncular ve +3 yandaş, müsabakayı penaltılara taşıyarak turun Kadıköy’de kalmasını sağlamış oldular.
Eskişehirspor’un final biletiyle döneceğine inancım o kadar büyüktü ki, elenmeyi aklımdan hiç geçirmedi.
Ancak benim ve benim gibi düşünenlerin inanması yetmiyor. Yetmiyor çünkü futbol arenasında sahnelenen bu oyunda, figüranlık rolü sizin tam alnınızın ortasına öyle yapıştırılmış ki, siz ne yaparsanız yapın ondan kurtulmanız imkansızdır.
Maç, aslında Necati’nin, düdüklerin efendileri tarafından iptal edilen nizami golünden sonra bitmişti. Fenerbahçeli futbolcuların sert müdahalelerine adeta seyirci kalan, Göçek Hüseyin ve yandaşları, Eskişehirsporlu futbolcuların alın terinin hesabını nasıl verecekler hakikaten çok ama çok merak ediyorum.
Eskişehirsporlu futbolcunun, yöneticinin, Teknik heyetin, Tesis çalışanını ve tüm Eskişehirspor sevdalılarının canı çok yanıyor. Sezon içinde yapılan o kadar büyük hatalar yetmezmiş gibi, milyonlarca kişilerin izlediği bu önemli karşılaşmada da, insanın içini acıtan hatalar devam etmiş oldu.
Bu kaçıncı hata be kardeşim. Yazık değil mi günah değil mi, insanda Allah korkusu olmalı. Tabiiii Fenerbahçe büyük takım ya, onlar finale çıkamazlarsa bayağı üzülen insan olacak, ya Eskişehirspor finale çıkamazsa ne olur. 1-Üzülen insanlar az olur 2- Trabzonspor’un Avrupa’ya gitmesi ş artlar ne olursa olsun garanti olur. Onun için bu kadar nedenlerin ve niçinlerin bir arada olduğu ortamda, Eskişehirspor kurban edilmesi bana doğanın kanunlarını hatırlattı.
Asla unutulmamalı ki, Eskişehirli sporseverler, adap erkan, yol yordam bilen insanlardır. Ama, bu kadar da hakkının yenmesine müsaade edecek kadar geniş değiller. Dilerim önümüzdeki sezon bu ciddi hatalar son bulur.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi