Esther'in sırrı: Evdeki düşman

Birkaç gün önce Evdeki Düşman gerçek oldu haberlerini okuduk. Bu gizemli filmi sizlere hatırlatmak istedim. Eğer hala izlemediyseniz, izledikten sonra uzun bir süre etkisinde kalabilirsiniz!

29 Eylül 2019 10:08
A
a
Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz günlerde Amerika’da akıl almaz bir olay yaşandı. 8 yaşında olduğunu düşündükleri bir çocuğu evlatlık edinen çift, aslında bu çocuğun 21 yaşında olduğunu öne sürdü. En başta küçük sandıkları daha sonra cüce sendromlu olduğunu iddia ettikleri Natalia Grace’nin davranışları da korku filmlerini aratmıyormuş! Çifti ölümle tehdit eden Grace, evin duvarlarına kan sürüyormuş! Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran olay Orphan yani Evdeki Düşman filmiyle fazlasıyla benzetildi! Ben de bu hafta size bu filmden bahsetmek istedim.

2009’DA VİZYONA GİRMİŞTİ

Evdeki Düşman filmini izleyeli yıllar oldu. Ama çok fazla korku filmlerinden hoşlanmayan biri olarak bir korku filmi önermem istense bu film ilk aklıma geleceklerden. Konusu itibariyle bence dikkat çekici olan Evdeki Düşman, 2009 yılında vizyona girmişti. Filmin yönetmen koltuğunda Jaume Collet-Serra oturuyor. Başrollerde ise Isabelle Fuhrman, Vera Farmiga ve Peter Sarsgaard yer alıyor. Filmin IMDb puanı 6,9. Amerikan yapımı korku filminin detaylarına bakalım.

ETKİSİNDE KALACAKSINIZ

Kate ve John, henüz doğmadan ölen çocukları sonrası büyük bir yıkım yaşamıştır. Hayatlarına devam etmenin yolunun bir evlat edinmekten geçtiğini düşünen çift, bir yetimhaneden Esther adında çocuk evlat edinirler. Daha sonra bütün tuhaflıklar birbiri sıra gerçekleşti. Esther sıradan bir çocuk değildir. Hatta çocuk değildir! Kendisini çocuk olarak gösteren aslında bir yetişkin olan Esther’in gerçek yüzünü Kate ortaya çıkarmaya çalışır. Ancak kimse ona inanmaz ve aile bir felakete sürüklenir. Evdeki Düşman’ın yıldızı Esther. Eğer oyuncunun muhteşem performansı olmasaydı belki bu film oldukça sıradan bir film olabilirdi. Ancak Esther’in aurası öyle garip ki, filmi izledikten sonra bir süre etkisi altında kalabiliyorsunuz. Oyunculuğuyla izleyiciyi fazlasıyla geren Esther ve macerasını, korku-gerilim filmlerine ilginiz varsa mutlaka izleyin!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi