ESKİŞEHİRSPOR’LA GURUR DUYUN

Eskişehirspor için, zorlu ama bir o kadar da heyecanlı geçen 2012-2013 Spor Toto Süper Lig serüvenini, Medical Park Antalyaspor maçıyla noktaladı.

20 Mayıs 2013 19:03
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için, zorlu ama bir o kadar da heyecanlı geçen 2012-2013 Spor Toto Süper Lig serüvenini, Medical Park Antalyaspor maçıyla noktaladı.
Sezona 17.08.2012’de Akhisarspor mağlubiyetiyle startı alınan bu uzun, yorucu ve meşakkatli yolun son maçında ise, Medical Park Antalyaspor’u yenerek taraftarlarına tatil hediyesi vermiş oldu.
Eskişehirspor yönetimi ve teknik ekibinin, Eskişehirspor’un geleceği adına, sezon başında ve sezon ortasında transfer etmiş olduğu genç yeteneklerin, uzun vade de çok faydalı olacaklarını, bizlere gösterdiklerine inanıyorum.
Yeter ki bu futbolcuların, kendilerine verilecek şansları iyi değerlendirebilsinler. Özellikle Özgür Çek’in, bu kulübe kazandırılmasın da kimlerin emeği varsa, onlara bir sporsever olarak teşekkür ediyorum.
Özgür Çek’in, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasındaki performansı, tribünlerde ki binlerce taraftarı mest ederken, 2013-2014 sezonunda oynayacağı futbolla, adından bir hayli söz ettireceği kanaatindeyim.
Evet, Eskişehirspor kimilerine göre başarısız, kimilerine göre ise başarılı. Ancak kendimize şu soruyu sorabiliriz, neye göre başarısızlık, ya da neye göre başarı, bunu çok iyi etüt etmek gerekir.
Bakıldığında, Kırmızı Şimşeklerin sezonu 8 sırada bitirdiğini görüyoruz. Eskişehirspor’un üstünde bitiren 7 takımın, ekonomik yapısı ve son yıllarda ki Süper Lig tecrübesinin çok daha iyi olduğu bir fotoğrafı göreceksiniz. Bu bağlamda değerlendirme yapacak olursak, ben Eskişehirspor’u başarılı buluyorum.
Madalyonun arka yüzüne baktığımızda ise, sezon başında hedeflenen, ligde ilk 5, kupada da final, söylemlerinin ne denli hatalı beyanatlar olduğunu gördük. Çünkü bu açıklamalar, her ne kadar da sezon başlarında taraftarları tribüne çekmek için yapılsa da, sezon içinde alınacak kötü sonuçlardan sonra, hedefsizlik hayal kırıklıkları yaratabilir. Neticesinde, bir takım kesimler tarafından da protesto edilebilir.
İşin özü, bugün itibariyle küme düşmüş 3 takımında, mali durumu ve harcamış olduğu para, Eskişehirspor’un mali durumundan ve harcadığı paradan bir hayli fazla olduğunu araştırdığınızda mutlaka göreceksiniz. Gönül ister ki, sevdalısı olduğunuz takımınız hep zirve de olsun. Ama birçok şey istediğimiz gibi olmuyor.
Onun için, sizler yine de Eskişehirspor’la gurur duyun. Şahsen ben bir Es Es sevdalısı olmaktan ve bu sezon bana yaşattıkları heyecandan dolayı mutluyum.
Bizlere, bu sezon içerisinde heyecan dolu maçlar izleten Eskişehirspor yönetimine, Teknik Direktör Ersun Yanal ve ekibine, futbolculara, kulüp çalışanlarına ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Tribün şovları ve koreografileriyle, tüm Türkiye’nin beğenisini kazanan, neredeyse her maçta yaptıklarıyla, varlıklarını hissettiren 12. adam taraftarlara teşekkürler.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi