Eskişehir'e bir müjde, bir kötü haber!

Eskişehir'e AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'dan müjde, CHP Milletvekili Utku Çakırözer'den kötü haber...

9 Mayıs 2021 19:29
A
a
Sütiş Eskişehir
Derhal Yazıyorum 09 05 2021

GÜNAY’DAN MÜJDE ÇAKIRÖZER’DEN KÖTÜ HABER
  •  AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 2 gün önce çiftçilere yapılacak destek ödemelerinin yarın hesaplara yatırılacağını duyurdu.  Günay ayrıca Eskişehir'de çiftçiye hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği ile sertifikalı tohum üretim desteği olarak toplam 15,8 milyon lira destekleme ödemesi olacağını duyurdu. Zor günler geçiren üreticiler için sevindirici bir gelişme…
  • CHP Milletvekili Utku Çakırözer ise üzücü bir gelişmeyi gazetelere servis etti. Çakırözer Eskişehir’in seracılıkla geçimini kazanan Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçelerinde roka, maydanoz, marul üreticileri satamadığı kasalarca yeşilliği çöpe dökmek zorunda kaldığını açıkladı.  Çakırözer üreticilerin bu zararının hükümet tarafından karşılanmasını istiyor.  Çakırözer’in bu çağrısına iktidar milletvekillerinin duyarsız kalmayacağını düşünüyorum. AK Parti’nin ilçelerden sorumlu milletvekili Günay, kısa sürede bölgeye giderek tespit yaparak üreticinin derdine derman olacaktır.
 

DÜŞÜNCEDE KALMASIN ARAŞTIRILSIN!

 
  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ekipleri, bir vatandaşın, izinsiz bir şekilde şebeke suyunu, tarımsal faaliyetlerde kullanması ve suya zirai ilaç kaçırmasından dolayı yaşanan soruna, anında müdahale etmişti. Ekiplerin toplamda 4,5 kilometrelik, 500 aboneye hizmet veren şebeke hatlarının kısa bir sürede bitirilmesi amacıyla yoğun bir şekilde çalıştığı açıklandı. Böylesi tehlikeli bir durumun bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerekiyor… Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güler, yaşanan olayda bir kasıt düşünmediklerini söyledi. Ancak bu iş düşüncede kalmamalı olay enine boyuna aydınlatılarak kamuoyu ile paylaşılmalıdır. Aman dikkat insan canı hiçbir şeyden önemli değil!

AK PARTİ MEYDAN OKUDU

  • AK Parti son dönemde sosyal medyayı çok aktif olarak kullanıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir Belediyesi’ni soru yağmuruna tutmuş, CHP İl Başkanlığı da aynı hızla jet yanıt vererek hükümet çalışmalarını eleştirmişti. AK Parti yeni bir sosyal medya çalışmasına daha imza attı. Partililer son günlerin moda akımı 20'li yaşlar Challenge etiketinden yola çıkarak 20 yılda Eskişehir’de yapılan yatırımları paylaşmaya başladılar. Yeni Emniyet Müdürlüğü binasından, Adalet Sarayı’na, stadyumdan restorasyon çalışmalarına kadar kente yapılan ne hizmet varsa bir bir paylaşılmaya başlandı… Buraya kadar her şey güzel… Benim merak ettiğim konu şu CHP’liler bu paylaşımlara nasıl yanıt verecek? Eskişehir’e yapılan yatırımları mı anlatacaklar yoksa yapılanları mı eleştirecekler merak ediyorum. Ya da yeni bir akım mı başlatacaklar? Bu gün yarın netleşir… Takip etmeye devam edelim.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aziz 10 Mayıs 2021 01:08

Cumartesi günü yeşillikler ateş pahası idi . Tabi çöpe atılsin ki kalanlar pahalı satılsın.

1 3 Cevap Yaz
Çiftelerli 9 Mayıs 2021 20:30

Şehrimizde ne çok suriyeliler var bunu araştırın

2 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi