Eriyerek yok oluyoruz

Futbolcuların deplasman giderlerinin ödenemediği, otel paraları verilmediği için topçularımızın 'rehin' kaldığı bir yönetim anlayışından bahsediyoruz.

29 Ekim 2019 10:13
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, zorlu Giresun deplasmanından da eli boş döndü. Eğer ligi 15'inci veya daha iyi bir seviyede bitirirsek, kümede kalırız. Bu durumda 15'inci sırada bulunan Osmanlıspor'u yakalamamız gerekiyor ki, başkent ekibinin 7 puanı var. Biz ise 9 puanımız silindiği için eksi 5 puandayız. Yani en yakın rakibimizin tam 12 puan gerisindeyiz.
Elbette ligin ucu uzun. Elbette köprünün altından daha çok sular akar. Ancak oynadığımız futbola ve yönetim şeklimize bakarsak, bu puan farkının kapanacağına inanmıyoruz. Üstelik söz konusu puan farkı daha bile açılabilir. Futbolcuların deplasman giderlerinin ödenemediği, otel paraları verilmediği için topçularımızın 'rehin' kaldığı bir yönetim anlayışından bahsediyoruz.
Ne olacaktı ki?
Maçtan önce 5 puanı bulunan Giresun deplasmanı, bizim için kritik öneme sahipti. Ancak başarılı olamadık. Netice olarak sadece rakibimiz Giresun'un puan farkını 13'e açması elbette çok kötü oldu. Ancak asıl önemlisi sadece puan değil, umut da kaybettik. Eskişehirspor olarak eriyoruz. Eriyerek yok oluyoruz. İşin kötüsü ise bir grup taraftar ve bir avuç gazetecinin dışında bu durumu umursayan da yok...

Halit Gürsoy devam ediyor

Gürleyik Doğal Tarihi Varlıkları Koruma ve Gelişirme Derneği'nin 6'ıncı olağan Kurultayı yapıldı. Normalde herhangi bir derneğin kurultayları hakkında "Hayırlı olsun"un ötesinde bir yorum yapmam. Nihayetinde mevzubahis derneğin üyeleri kimi başkan seçeceklerini bilir. Ancak sıra dernek başkanı Halit Gürsoy'un güven tazelemesine gelince, sevincimizi gizleyemiyoruz.
Eskiden doğa harikası bir bölge olan Gürleyik'in sadece adını bilirdik. Ancak Halit Gürsoy sayesinde bölgenin cennetten bir köşe olduğunu hepimiz öğrendik. Üstelik Gürsoy Gürleyik'in doğal zenginliğini bütün Türkiye'nin öğrenmesine neden oldu. Tek başına yetkililere kafa tutarak, bölgede bir hidroelektrik santral kurulmasını engelledi. Sayın Gürsoy'un Gürleyik'e ve Eskişehir'e yaptığı katkılar saymakla bitmez. Kendisini bir kere daha tebrik ediyoruz...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi