Dertler derya sorunlar kartopu

Ahmet Bingöl yazdı

28 Eylül 2017 09:34
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bir söz vardır ‘Geçmişe bakıp geleceğe yön vermek’ diye. Eskişehirspor çok önceki geçmişinde futbol olarak Türkiye liglerine damgasını vurmuştu. Birçok başarıya imza atmıştı, bu geçmiş bizlere yaşattığı gururu hala taşıyoruz. Bu onurlu geçmişi Eskişehir’e ve Eskişehirspor’a yaşatanlarda Allah razı olsun.
Çok yakın geçmişte maalesef Eskişehirspor, gerek yönetimsel gerek futbol olarak geleceğe yön verecek adımlar şöyle dursun geleceği görmek bile hayal oldu. Yine son zamanlarda bir önceki yılların hatalarını yanlışlarını kapatmaya çalışılarak sezona başlanıldığı için, yeni sezonlarda heba oluyor. Anlayacağınız geçmişle uğraşılırken gelecek yok oluyor. Küme düştüğümüz sezon yapılan hatalar ve yanlışlar bir sonraki sezonu etkiledi. Bir sonraki sezon yapılan yanlışlar ve hatalar bu sezonu etkiledi. Hatalar ve yanlışlar kartopu gibi büyüyerek geldi. Şimdi yeni gelen yönetim bu hatalar ve yanlışlar kartopunu eritmeye çalışıyor. İşin ilginci kartopu o kadar büyük ki dışa açılan kapının önünde duruyor. Ne dışarıya çıkabiliyorsun ne içeri girebiliyorsun. Üstelik içerdekilerin elleri kolları bağlı bir şekilde duruyor. Tabiri caizse yönetim şimdi bu halde, Ufak tefek kıpırdanmalar var. Ancak dışarıdan destek olmadığı sürece bu kartopu oradan kalkmaz. Bu sorun yumağı kartopunun kalması için söz verenler biran önce sözlerini tutsunlar ki Eskişehirspor yönetimi ve takımı önünü görsün. İyi niyetli bir yönetim oluştu, bu yönetimin isteğini kırmadan umutlarını tüketmeden sinerjilerini bitirmeden bir an önce verilen sözler tutulmalı, gerekli adımlar atılmalıdır. 
Yönetime naçizane tavsiyem, çağın silahı olan diyalog ve iletişimi iyi kullansınlar. Kimle görüşmeleri gerekiyorsa,  kimle iletişime geçmeleri gerekiyorsa kırmadan dökmeden gereğini yapsınlar. Çünkü bu şehir size inanıyor ve güveniyor. Şehrin ve taraftarın yönetimden beklentisi Eskişehirspor’un bu ekonomik dar boğazdan bir an önce çıkarılmasıdır. Bu durum bana göre şampiyonluktan daha önemlidir.
Futbol takımına gelince, bu kadar sıkıntının içerisinde kimsenin bir hedef koyma ve beklentisi yok sadece bulunan konumu koruyup Ekonomik olarak düzlüğe çıkıp, önümüzdeki sezona sorunsuz başlamak olmalıdır. Hal böyleyken dışarıdan bir hoca çok mantıklı gelmiyor. İçimizde bu olay çözülebilirdi. Takımın durumu belli, dışarıdan gelen hoca ayakkabıları ayağına değil de kafasına mı giydirecek. Yapacağı şey Erkan Zengin’inle beraber takımı idare edecek. Hal böyle iken içeriye dönmekte fayda vardı diye düşünüyorum. Yönetim dışarıdan bir hoca düşündü ve anlaşıldı. İnşallah hayırlı olur. Bizimde desteğimiz sonuna kadar devam edecektir. Yönetimin işi hiç kolay değil, şu ana kadar sözler yerine gelmedi. En can sıkıcı konu ise içimizdeki İrlandalıların harekete geçmesidir. Çok küçük rakamlara bile icra işlemi yapılması durumun ne kadar vahim olduğu göstermiyor mu? 
Yine de umutlarımızı yarına taşımak adına enseyi karartmamak lazım.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi