Celalettin Kesikbaş

Murat Özgül yazdı

7 Haziran 2017 09:22
A
a
Sütiş Eskişehir
“Samimiyetin dili yoktur, o gözlerden anlaşılır.”  Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiğim sözlerindendir.
Samimiyet insanı kendine güvenli, huzurlu, rahat ve güçlü yapar.
Sayın Kesikbaş’ı bu yıl 10 Kasım’da Organize Sanayi Bölgesinde LandeKabinet firmasının bahçesinde, muhteşem Atatürk heykelinin açılışında tanıdım.
Sanayi bölgesindeki açılış töreninde mutluluk ve samimiyet gözlerinden okunuyordu.
Mustafa Kemal Atatürk sevgisi ve ilkelerine bağlılık, tüm çalışanların, ekibinin samimi duygularıydı.
Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Eskişehir Sanayi Odası seçimlerinde başkan olarak adaylığını açıkladığında çok sevindim. Bir dava ve ideale sahip olmak, lider olmak, iyi bir ekiple, yeni projelerle ortaya çıkmak cesarettir. Söylemleri ve davranışları ile güven vermektedir. Samimidir…
Uzun yıllar aynı makam ve mevkide kalmak bazen insanın bakış açısını köreltir. Yanında bulunanların da alkışlamaları ve yaptığı her işi beğenmeleri, hele eleştiriye de açık değilseniz zararlı olabilir. Bu nedenle Kesikbaş’ın yepyeni ilke, görüş ve ideallerle adaylığını açıklaması önemlidir.
Sayın Kesikbaş, başkanlığa soyunurken, projelerini açıklarken, içinde yer aldığı platformlarda güven vermiştir. Mücadeleci olduğu kadar da alçak gönüllüdür.
Elbette bu güne kadar Eskişehir Sanayi Odası’nda büyük işlere imza atılmıştır. Sayın Savaş Özaydemir bölgenin gelişimi ve odanın güçlenmesi konusunda pay sahibidir. Sanayi bölgemiz yatırımlar için bir cazibe merkezi olmuştur.
Oda seçimlerinde kan değişikliğinin faydalı olup olmayacağı yönünde karar sanayicilerimizindir. Bu güne kadar yapılanlar ve bundan sonraki beklentilerle, projeler değerlendirilecektir.
Seçim mücadelesinde ilk kez yer alacağı için ben Sayın Kesikbaş’ı biraz olsun anlatmak istemiştim. Yeni adayların ortaya çıkmasının, değişik görüş ve önerilerin ortaya atılmasının Eskişehir’imiz için bir kazanç olduğunu düşünmekteyim. Çıktığı yolda kendisine başarılar dilerim…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi