Celalettin Kesikbaş ne yapıyor?

AK Parti kanadında belediye başkan adaylıkları için ciddi bir rekabet var. Haliyle en çok merak edilen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı. Çok isim var ancak özellikle Celalettin Kesikbaş ile Nebi Hatipoğlu öne çıkıyor. 

17 Kasım 2023 08:55
A
a
Sütiş Eskişehir

AK Parti kanadında belediye başkan adaylıkları için ciddi bir rekabet var. Haliyle en çok merak edilen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı. Çok isim var ancak özellikle Celalettin Kesikbaş ile Nebi Hatipoğlu öne çıkıyor. 

*

Nebi Hatipoğlu aleni bir biçimde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak istediğini söylüyor. Bu kapsamda yoğun bir mesai harcıyor. Öte yandan İYİ Parti’den istifasının, hemen ardından AK Parti’ye transferinin gerekçesini anlatmaya çalışıyor. Dahası, üzerine atılan çeşitli suçlamalardan sıyrılmaya, kendini aklamaya gayret gösteriyor.

*

Peki, Celalettin Kesikbaş ne yapıyor?

Her zaman yaptığını!

Eskişehir’in sorunlarına sorumluluk hissiyatıyla kafa yorarken, diğer taraftan da Eskişehir sanayisinin gelişimi için uğraş veriyor.

*

Kesikbaş’ı en son Brüksel’de bulunan Avrupa Parlamentosu Genel Kurul salonunda konuşma yaparken gördük. Avrupa Şirketler Meclisi toplantısında enerji konulu oturumda konuşan Celalettin Kesikbaş’ın, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun davetiyle Türk Delegasyonu heyetinde yer aldığını söylemek faydalı olur. 

*

Eskişehir’den uluslararası toplantılara katılan temsilcileri görmeye pek alışık değiliz. 

Celalettin Kesikbaş, evet, Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil etti, pek çok da tebrik aldı. Dolayısıyla biz Eskişehir’de yaşayanlara göre, Eskişehir’i de temsil etti. Eskişehir ismini Avrupa’nın başkentinde, Avrupa Parlamentosu Genel Kurul salonunda, Avrupa Şirketler Meclisi toplantısında, Türk Delegasyon heyetinin bir mensubu olarak zikretti. Pek çok ülkenin temsilcisine Eskişehir’i ve Eskişehir sanayisini anlattı. 

*

Bu anlamda, Eskişehir için bir Celalettin Kesikbaş yetmez, daha fazlalarına ihtiyacımız var.

*

Her neyse…

*

Yazımın başında ifade ettiğim üzere…

Celalettin Kesikbaş aynı çizgide ilerliyor.

Odak noktası Eskişehir’in kronik sorunlarına çözüm üretmek ve Eskişehir sanayisinin gelişimine katkı sunmak; bir de Eskişehir’i ve Türkiye’yi uluslararası platformlarda tanıtarak başarıyla temsil etmek maddesini eklemekte yarar var.

*

Kısacası…

Celalettin Kesikbaş bildiğiniz gibi…

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Çam 17 Kasım 2023 09:59

Cumhur İttifakı Adayı Olmalı !!!

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi