Çalışkan örnek olsun

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Ahmet Deniz Canoruç ve Şener Çetin’in sorularını yanıtladı. Öncelikle röportajı gerçekleştiren meslektaşlarım Çetin ve Canoruç’u tebrik ederim.

24 Ekim 2022 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Ahmet Deniz Canoruç ve Şener Çetin’in sorularını yanıtladı. Öncelikle röportajı gerçekleştiren meslektaşlarım Çetin ve Canoruç’u tebrik ederim.
Çalışkan’ın yaptığı politik açıklamaları – muhtemelen – muhalifler okumadan eleştirecek, iktidar yanlıları da – yine okumadan – destekleyecektir. Maalesef politika söz konusu olduğu zaman tartışmalar kendiliğinden başlıyor ve toplum olarak kelimenin tam anlamıyla ikiye bölünmüş durumdayız. Kimsenin bir diğerini adam gibi dinlediği yok. Herkes kavga etmekle meşgul…
Öte yandan bizi bir araya getiren sihirli bir kelime de var; Eskişehirspor. Eskişehirspor’un kurtulması için hepimizin elini taşın altına koyması lazım. Ancak kentin ileri gelenleri Eskişehirspor adını duydular mı iki kilometre öteye kaçıyorlar. Yine de sorumluluk alanlar var. Bunlardan biri de Zihni Çalışkan.
Son olarak kentimize yaklaşık 61 milyon liralık bir yatırımın yapılmasına karar verildi. Şimdi bazıları bu paranın Eskişehirspor’un kasasına girdiğini düşünüyor.
Yok öyle bir şey…
Bu para Eskişehirspor’un altyapısı için 2 – 3 sene içerisinde harcanacak paraların toplamını oluşturuyor. Yine de söz konusu yatırım, takımımız için çok önemli. Eskişehirspor olarak şu içinde bulunduğumuz beladan bir ders alacaksak, o da altyapının sağlam olması gerektiği. Sayın Çalışkan’ın da çaba sarf ettiği bu tesislerle birlikte, önemli futbolcuları – inşallah – yetiştireceğiz. Belli ki bu tesislerin Eskişehir’e gelmesi konusunda AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan önemli bir rol üstlenmiş. Kendisine teşekkür ederiz.
Aynı Zihni Çalışkan’ın takımımızın transfer tahtasını açmak için de birtakım çalışmalar yaptığını görüyoruz. ETİ Maden, TEİ ve TÜROSAŞ gibi bazı kamu kurumlarının Eskişehirspor’a 20 – 30 milyon liralık sponsorluk destekleri vermesi hiç zor değil. Bu konuda çalışması gerekenler ise 3 muhalif milletvekili değil, iktidarın 3 buçuk milletvekili…
Şimdi isterseniz biraz bakış açımızı değiştirelim ve bizi zor duruma sokmaktan büyük keyif alan Trabzonspor’a bakalım.
Siz Trabzonspor’un öz kaynaklarıyla mı şampiyon olduğunu zannediyoruz? Güldürmeyin adamı. Bir üst akıl, “Bu sene Trabzon’daki kullarım şampiyonluk sevinci yaşayacak” diye emir verdi ve Trabzon şampiyon yapıldı. Hepsi bu…
Biz aynı üst akla biat edecek değiliz elbette. Allah haram yoldan gelecek başarıya tevessül ettirmesin. Camia olarak Trabzonspor’a pek benzemeyiz; çok şükür dik duruşumuz var. Ancak Eskişehir’den Açık öğretim gelirlerini alan, TÜLOMSAŞ’ı kapatan bir zihniyetin de Eskişehir’e borcu olduğunu düşünüyoruz.
Belli ki AK Parti İl Başkanı Sayın Çalışkan başta Trabzon dosyasının kapatılması olmak üzere, sponsorluk antlaşmalarının yapılmasıyla ilgili çok çalışıyor. Öte yandan aynı AK Partili Zihni Çalışkan’ın Eskişehir Milletvekili olmak istediği de sır değil.
Eğer ki Eskişehirspor’u günlük siyasi tartışmalara konu etmezse, taraftarın gözünde ismi çok büyüyecektir. Yok Eskişehirsporlu olmayı politik tartışmalara sokacaksa, hem seçmen hem de taraftar gözünde itibar kaybedecektir.
Sayın Zihni Çalışkan’a aynen böyle devam etmesini tavsiye ediyoruz. Umarız Eskişehirspor hakkındaki duruşu, diğer politikacılara da örnek olur.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kartallı 24 Ekim 2022 13:38

Eskişehirspor ölüyor. Her yıl bulunduğu ligden düşüyor. Yıllardır ortalıkta hiç bir siyasetçi yoktu. Seçim geliyor. Milletvekili olacak. Siyasetle ilgili kim olursa olsun HABER YAPIP reklamını YAPMAYIN. Delikanlı olun biraz. Size bu yakışır.

6 6 Cevap Yaz
Bülent 24 Ekim 2022 12:23

Akparti ellerini ovuşturarak 20 senedir ESES’in düşüşünü seyretti. Seçimlere bir sene kala ESES aşkı başladı. Çalışkan milletvekilliğini düşünmese ESES’e yanaşır mıydı? Senelerdir neredeydi? 61 milyon da lafta kalır. Çevre yolu ne zaman biterse para da o zaman gelir. Öyle inşallahla, maşallahla da topçu yetişmez…Eskilerin dediği gibi “ölme eşeğim ölme…”

5 5 Cevap Yaz
Vatandaş 24 Ekim 2022 11:32

Sayın Akyıl yazinizi sonuna kadar okudum fakat bizim belediyeler in es-es yardım ci olmayışı ile ilgili tek bir eleştiri yazınız yok bu konu sizin ayıbiniz

6 4 Cevap Yaz
iyide 24 Ekim 2022 10:19

borcu kapat.sıfır kilometre takımı ver.getir halili aynı haltı yine yesin.insanları salak yerine koymayı ne zaman bırakacaksınız....

3 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi