Bu işler boş işler

AK Parti Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Sarı, Odunpazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Şenon Durur'un 10 bin liralık gömlek giydiğini ileri sürdü

18 Temmuz 2022 08:04
A
a
Sütiş Eskişehir
AK Parti Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Sarı, Odunpazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Şenon Durur'un 10 bin liralık gömlek giydiğini ileri sürdü. Bunun üzerine sosyal medyada AK Partili ve CHP'liler birbirlerine laf sokma yarışına başladılar. Gerçek en sonunda Sayın Durur'un konuya açıklık  getirmesiyle ortaya çıktı. Gömleğin 2 sene önce yalnızca 200 liraya alındığını, şimdiki değerinin 600 lira civarında olduğunu söyleyen Durur, 10 bin liralık bir gömlek hediye edilse bile kabul etmeyeceğini söyledi.
Şimdi memlekette millet burnundan soluyor. Enflasyon canavarı ocaklar söndürüyor, bizim uğraştığımız şeylere bakın.
Genç politikacılara iki tavsiyemiz olsun. Birincisi siyasette ciddiye alınmak istiyorlarsa, ciddi olsunlar. Memlekette bu kadar sorun varken, Odunpazarı Belediyesi'ndeki bir çalışanın gömleğini kaça aldığıyla millet ilgilenmiyor. Elbette AK Partililer'den Çevre Yolu, Alpu – Seyitgazi Ölüm Yolları veya Kızılinler gibi meselelerde muhalefet yapmalarını beklemiyoruz. O iş, başka partilerin gençlik kollarının işi. AK Partili gençlerin işi ise CHP'li belediyeleri eleştirmek. Ancak "Müdür Beyin Yeşil Kürkü / Yeni Çıktı Bu Türkü" tarzında bir muhalefetin de ciddiye alınacak bir yanı yok.
Sevgili gençler; çıkın deyin ki "Şu fotoğraf filanca mahallede çekilmiş. Gördünüz mü kaldırımlar ne kadar eskimiş..." İşte o zaman "AK  Gençler sağlam muhalefet yapıyor" deriz içimizden. Ancak - inanın - gömlek muhalefetinin  ciddiye alınacak bir yönü yok.
Şimdi ikinci tavsiyemize geçelim.
Gençler kendinizi kullandırtmayın. Siyasette en kolay iş adam harcamaktır.
Siyasette doğru bildiğinizi korkmadan yapın. Allah doğrunun yanındadır. Hata yapmaktan korkmayın. Sizin yaşınızda yapılan hatalara biz "Tecrübe" diyoruz. İnsan hata yapa yapa olgunlaşıyor. Ama başkalarının adamı da olmayın. 10 bin lira dediğiniz gömlek 200 lira çıkar, suratına fener tutulmuş tavşan gibi ortalıkta kalıverirsiniz.
Sizi "Gazlayan" ağbileriniz ise ortalıkta bile gözükmez. Olan size olur...
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hee 18 Temmuz 2022 19:47

Hee boş işler de geçiştir işinize gelmedi dimi boş işlerle uğraşmayın siz kazanırsınız

0 0 Cevap Yaz
misafir 18 Temmuz 2022 12:47

En dolu iş heykel yapmak.Heykel açılışı yapmak.

5 2 Cevap Yaz
Galip 18 Temmuz 2022 12:22

avukat bir bayanın kullandığı çanta gündem oluyor ise bir memurun giydiği marka gömlekte elbet gündem olur.

5 4 Cevap Yaz
Eskişehirli 18 Temmuz 2022 10:41

Daha dün cebinde çay parası olmayanlar,bu gün mücahit, işletmeci oldular.Sermayesi AKP,li olmak,çeşitli kademelerde yöneticilik yapmak.NOKTA.

4 5 Cevap Yaz
Rezillik 18 Temmuz 2022 09:35

Hadi diyelim, halkçıyız diyenler on binlik gömlek giyiyorlar. Peki müslümanız diyenlerin lüksle, şatafatla, arabalarda en pahalı viskilerle ne işleri var? İsraf günah, alkol haram, gösteriş kibir ve daha fazlası... Müslümanlık inancına tamamen zıt yaşayanlar, karşı ideolojiyi eleştirmeye çalışmış. Onuda ellerine yüzlerine bulaştırmışlar

7 15 Cevap Yaz
Esesli

İftira atmışsın bunu ispatlamak durumundasın

5 3
Neymiş iftira Esesli?

Nesi iftira? Müslümanım diyen insanların chivas regallerle, jonny walkerlerle ne işi var? Üstelik bunlar marka viskiler. Müslümanım diyenlerin sofrasında yok yok, çoğu yenmiyordur bile hep gösteriş hep gösteriş israf. Giriyoruz internete, hepsinin instagramı var, twitterı var, tiktoku var. Biz buyuz diyerek kendilerini ifşa ediyorlar. Kendi hayatlarını saklamıyorlar. Sende uzayda yaşıyor gibi iftira deyip dur. Hem sen onların avukatı mısın?

0 0
Emenike 18 Temmuz 2022 09:28

Halk bu ucuz numaraları yemez arkadaş... Range roverlarda pudra şekerleri kullananları sağır sultan bile duydu, biliyor, biliyoruz. Önce kendilerine baksınlar yada aynaya

6 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi