Birinci sıra Eskişehirspor

Yaklaşan seçimlere Eskişehir’de damgasını vuran konulardan biri de Eskişehirspor. Maalesef kulübümüz yıllardır dibe doğru düşüp duruyor. Yönetim, elinde kalan son kozlarını da oynayarak transfer tahtasını açtı. Ara transfer döneminde yapılan takviyelerin moralimizi artırdığı ortada. Ancak işimiz yine de kolay değil. Biz siyasete geri dönelim…

27 Mart 2023 09:31
A
a
Sütiş Eskişehir
Yaklaşan seçimlere Eskişehir’de damgasını vuran konulardan biri de Eskişehirspor.
Maalesef kulübümüz yıllardır dibe doğru düşüp duruyor. Yönetim, elinde kalan son kozlarını da oynayarak transfer tahtasını açtı. Ara transfer döneminde yapılan takviyelerin moralimizi artırdığı ortada. Ancak işimiz yine de kolay değil.
Biz siyasete geri dönelim…
Partilerin aday adayları arasında üç isim var ki, Eskişehirspor’a gösterdikleri ilgi açısından farklılar.
Bu listenin başına elbette ve açık ara farkla Nebi Hatipoğlu’nu yazıyorum. Trabzonspor camiası yıllardır politikacıları kullandı. Açık konuşalım, Trabzon’un arkasında politik gücü olmasaydı şampiyon filan olamazdı. Bizim ise arkamızda politikacı olmadığı için 3’üncü ligde olduğumuzu unutmayın. Eskişehirspor tam anlamıyla sahipsiz görülüyor ve herkes kulübümüzün üzerine yükleniyor. Nebi Hatipoğlu milletvekili seçilebilir mi? Bunu bekleyip göreceğiz. Ancak milletvekili olursa Eskişehirspor’a birincil öncelik vereceğinden hiç kuşkumuz yok.
Listenin ikinci sırasında ise AK Partili Zihni Çalışkan bulunuyor. AK Parti’nin 21 senelik “Eskişehirspor’dan uzak durma” politikasını değiştirebilecek bir isim varsa, o da Zihni Çalışkan. Sayın Çalışkan özellikle Trabzon dosyasının kapatılmasında büyük çaba harcadı. Bugün transfer dosyamız açıldıysa, kadromuza takviye yapıldıysa ve kümede kalma umutlarımız yeşerdiyse, Sayın Çalışkan’ın da burada rolü bulunuyor.
Listenin üçüncü sırasına da İYİ Partili Bülent Öndeş’i koyuyorum. Eskişehirspor’dan “Ölümsüz sevdam” diye bahseden Bülent Öndeş, “Eskişehirspor için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Layık olduğu yerlere gelebilmesi için, Eskişehirimiz için, Eskişehirlilerimiz için ve Eskişehirsporla tekrar tarih yazmak için tam destek olacağız” diyerek açık destek verdiğini ifade etti.
Özetleyecek olursak, başta Nebi Hatipoğlu olmak üzere pek çok milletvekili aday adayımızın Eskişehirspor’u önceliklediği görülüyor. 28’inci dönem Eskişehir milletvekillerinin kimler olacağını şimdiden bilmek için müneccim olmak lazım. Ancak belli ki Eskişehir seçimlerinde hiç olmadığı kadar Eskişehirspor konuşuluyor.
Bunun kulübümüze geri dönüşü mutlaka olacaktır.  
 
İYİ Parti’de kesin liste
İYİ Parti’de kesin aday adayı listesi belli oldu. Listede işçiden, ülkenin en zengin işadamlarına, çiftçiden doktora, hukukçuya ve bilimadamına kadar hemen her meslekten 26 isim bulunuyor.
Milletvekili aday adayı olmak zorsa, aday olmak daha zor. Aday olmak daha zorsa, milletvekili olmak da en zoru. Şimdi İYİ Partili 26 aday adayı aralarında kıyasıya yarışarak aday olmaya çalışacak. Bunun için de İYİ Parti üyelerinin desteğini almaları gerekiyor. Genel Merkez’in gönderdiği talimata göre 1 Nisan Cumartesi veya 2 Nisan Pazar günü, İl Başkanlığının belirlediği bir yerde sandıklar kurulacak ve üyeler eğilimlerini ortaya koyacak.
Büyük ihtimalle önseçim teşkilat yoklaması 2 Nisan Pazar günü, İl Binasında yapılacak. Hayırlısı olsun.
AK Partide de bir temayül seçimi yapıldığını biliyoruz. Umarız partilerin Genel Merkezleri bu sonuçlara hak ettiği değeri verir ve teşkilatların istediği kişiler milletvekili pusulalarına konur. Çünkü her partinin teşkilatı, aslında ilçeleri, mahalleleri ve sokakları temsil eder. Yani teşkilatın belirleyeceği isim, bir anlamda Eskişehir halkının belirleyeceği isim olur. Böylece de seçeceğimiz milletvekilleri kentimize daha çok yarar sağl
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 27 Mart 2023 12:53

Eskişehirspor'a siyaset bulaştığı için zaten bu haldeyiz!

0 6 Cevap Yaz
ess 27 Mart 2023 10:37

reklamlar.

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi