BAZI İNSANLAR KAFALARIYLA HİS EDER, KALPLERİYLE DÜŞÜNÜRLER

Eskişehirspor beklentilerin aksine, zorlu Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla ayrılmasını bildi.

29 Nisan 2013 19:17
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor beklentilerin aksine, zorlu Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla ayrılmasını bildi. Beklentiler diyorum, çünkü bir tarafta son haftaların flaş takımı Kasımpaşa, diğer tarafta ise haftalardır puansal anlamda beklentilere cevap veremeyen bir Eskişehirspor. Hal böyle olunca da beklentiler bazı kesimler tarafından negatif olarak algılanabilir.
Önemli olan bu zorlu süreçte puan veya puanlar alabilmekti. Kanımca Eskişehirspor cephesi bunun bilincinde bir düşüncedeydi.
 
Eskişehirspor, Kasımpaşa karşılaşmasında iki forvetini de kenarda oturup, Kamara ile başlamış olması, son derece akıllı bir hamle olduğunu belirtmek istiyorum.
 
Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, son haftalarda topu 3’üncü bölge de tutamamanın çözümünü gidermek adına yapmış olduğu bu strateji, hem topun daha çok Eskişehirsporlu futbolcularda kalmasını sağlayacaktı, hem de önde topun çabuk kaybedilmemesi, Eskişehirspor savunmasını da rahatlatacaktı.
 
Müsabakanın gidişatına göre yapılacak hamlelerle şekillenen bir Eskişehirspor izleyecektik.2’inci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleri takım adına pozitif yönde etki yaratığını gördüm.
 
Aslında, siz futbol adına ne kadar doğruları yapmaya gayret etseniz de, planlarınızı alt üst edecek bir hata mutlaka çıkacaktır. Bereket, Kırmızı Şimşekler kardeş takım Kasımpaşa’dan yemiş oldukları hatalı golün altında ezilip teslim olmadılar. Aksine onurlu bir duruş sergileyip maça asıldılar. Neticesinde, Diego’nun müthiş füzesi ve penaltı golüyle gitmiş denilen maçın, 3 puanla dönmesi oldu.
Tello sahalara dönüşünü,90+ da attığı o muhteşem pasla açık bir şekilde belli etti.
Şu cümleyi asla unutmayalım, Bazı insanlar kafalarıyla his eder, kalpleriyle düşünürler. Eskişehirspor un her toplumda bir namı, her âlemde bir raconu olduğunu kimse unutmasın. Unutmasın ki, paha biçilmez değer olan Eskişehirspor’u bir günlük değil, her gün zirvede tutalım.
Türkiye’nin en ağır işçileri kimdir diye soranlara, tereddütsüz şu cevabı verebilirim. Neredeyse ilk önceliği Eskişehir sevdası olan cefakâr taraftarlardır derim.
Unutulmasın ki bu takıma en çok sahip olması gerekenler, en onurlu olanlardır.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi