Ay tutulması ve genel gündem etkileri

Merhaba, nasılsınız? 25 Ekim Salı günü gerçekleşen güneş tutulması artık tamamlandı, önümüzdeki 6 aylık evrede azala azala etkilerini yaşayacağız ancak 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek bir ay tutulması olacak.

28 Ekim 2022 10:23
A
a
Sütiş Eskişehir
Merhaba, nasılsınız? 25 Ekim Salı günü gerçekleşen güneş tutulması artık tamamlandı, önümüzdeki 6 aylık evrede azala azala etkilerini yaşayacağız ancak 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek bir ay tutulması olacak. Geçen haftaki yazımda ay tutulmalarından ve ay burçlarımızdan bahsetmiştim. Bu hafta ise yaklaşan ay tutulmasının üzerimizdeki genel etkisini konuşacağız, üstelik bu yazımızda Nümerolojik yorumlamalarımız da olacak ve alanında uzman Sn. Başak Devrim Dokgöz Kısakürek bizlere eşlik edecek. Önce astrolojik olarak genel oluşabilecek etkilere bakalım, Tutulma Boğa burcunda gerçekleştiği için öncelikli konularımız üretim alanları, kendi kaynaklarımız / varlıklarımız, ticari faaliyetler, tarımsal alanlar diyebiliriz. Tutulma aynı zamanda Uranüs gezegeni etkisinde olduğu için tüm bu alandaki konuların beklenmedik şekilde ortaya çıkması, bu alanlarda oluşabilecek ani gelişmeleri, fikirleri ve süreçleri gösterebilir. Türkiye haritasının 11. Evinde gerçekleşen tutulma bize ittifaklar, yasalar, dernekler, sosyal kuruluşlar ile ilgili gündemlerin de olabileceğini ortaya koyarken 9. Ev girişine yakın Satürn ise göçmenler, dini kurumlar, eğitim-öğretim, gibi alanlarda düzenlemeler / gelişmeler verebilir. İletişimin de sahne arkasında büyük rol oynadığı bu tutulma ani gelen aydınlanlamaları ve görmek istemediklerimizi de önümüze getirip, bizi seçim yapmaya zorlayabilir.
 
 Nümerolojik olarak incelediğimizde ise 9,5 ve 7 rakamlarının etkisini ağırlıklı görüyoruz. 7 enerjisi dini alanları, inançları gösterebilirken 9 ve 5 etkisinde topluluklar ve mücadelelerden bahsedebiliriz. Bu etkilerin birleşimine ve güne verdiği etkiye baktığımızda daha çok güçlü kararların alındığı bir dönem ya da güç değişimleri gibi süreçlerden bahsedilebilir. Yine reformlar, sosyal medya gündemleri gelişebilir, astroloji ile birleşe etkisiyle beraber eğitim alanlarında bir takım değişiklikler söz konusu olabileceğini gösterebilir. Nümerolojik etkilerle sorumluluğun ele alınacağı, görmezden gelinen alanların açığa çıkıp sorumluluk yaratması ya da saklanan konuların açığa çıkıp yüzleşmelere sebep olmasından söz edilebilir. Genel etkide bir mücadele, sorun çözme, toprak bütününü koruma ve kenetlenme enerjisine evrilen bir süreç 8 enerjisi ile de bize banka yasaları ya da mali süreçler ile alakalı da gelişecek gündemleri gösterebilir. Astrolojik ve nümerolojik olarak genel etkiler bize bu tutulmanın aslında mevcutta olanın daha iyi bir hale evrilmesi için farkındalık, sorumluluk ve kararlılık konularını önümüze koyarken hissedilenin ise tabiri caizse ‘’doğum öncesi sancı’’ gibi olacağını düşündürüyor. Başladığımız ve ulaşmak istediğimiz konu her ne ise onunla alakalı ele alınması gereken ne varsa yeniden gündeme getirilmeli. Çünkü toprak elementi etkisi bize bir süre kalıcılık verecek ve belki de ne ekersek onu biçeceğiz.

Nümerolojik analiz kısmında değerli katkılarından dolayı Başak Devrim Dokgöz Kısakürek’e teşekkürü borç bilirim. Haftaya Cuma tutulmanın burçlarımız üzerindeki etkilerini inceleyeceğiz, sevgiler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi