ATATÜRK ÇOCUKLARI

Çarşamba günü başlayan Perşembe günü biten kupa maçında, kupada büyük bir sürprize imza atan, “YÜCE ATATÜRK” tişörtleriyle maça çıkıp tüm Türkiye’nin

19 Aralık 2013 19:09
A
a
Sütiş Eskişehir
Çarşamba günü başlayan Perşembe günü biten kupa maçında, kupada büyük bir sürprize imza atan, “YÜCE ATATÜRK” tişörtleriyle maça çıkıp tüm Türkiye’nin takdirini ve sempatisini kazanan Fethiyespor’u saygı duyarak, ciddiye alarak kupanın dışına bırakan Eskişehirspor hedefe bir adım daha yaklaştı. Taraftarların Fethiyesporlu oyunculara açtıkları pankartlarla sahip çıkarak, destek oldular.
Eskişehirspor iki Kayseri deplasmanına çıkmadan önce, Kayseri Erciyes ve Kayserispor yöneticileri, ligdeki konumumuz itibariyle biz size altı puanın dördünü verelim siz buraya hiç gelmeyin deseler hemen kabul ederdik. Bu işin latifesi; Eskişehirspor oynadığı iki maçta dört puanı gücüyle ve mücadelesiyle almıştır. Eksikler muhakkak vardır, bundan sonrada olacaktır. Ülke sporu sonuç odaklı olduğu müddetçe sonucu alan takım başarılıdır. Eskişehirspor takımı bu güne kadar almış olduğu sonuçlar ve sıralamadaki yeri itibariyle başarılıdır.
Hafta içerisinde Eskişehirspor basın sözcüsü Sayın Bekir Sıtkı Saraç’ın açıklamaları taraftarlar arasında heyecan yarattı. Ara transferde eksik olan bölgelere oyuncularla takviye yapılacağını açıkladı. Çok geçmeden Teknik Direktör Sayın Ertuğrul Sağlam’ın: “Transfer yapacak durumumuz yok. Paramız varsa önce takımdaki oyuncuların ödemeleri yapılması gerektiğini, transferden ziyade dua edelim ki eldeki oyuncularımızı başkasına kaptırmayalım” şeklindeki açıklaması geldi. Sayın Bekir Sıtkı Saraç kulübün basın sözcüsü, söylediği her söz yönetimi bağlar. Tabi Sayın Saraç’ın bu açıklaması yönetimin bilgisi dâhilinde ve yönetimle istişare yapılarak söylenseydi; hoca bu açıklamayı basın önünde yapmaz, rapor olarak yönetime sunardı. Demek ki bu açıklamanın basın sözcüsü Sayın Bekir Sıtkı Saraç’ın kişisel düşüncesi olduğu ortaya çıkıyor.
Ertuğrul hocanın transfer istememesi, önce takımdaki oyunculara ödemelerin yapılması düşüncesine sonuna kadar katılıyorum. Eldeki bazı yerli ve yabancı oyuncularla yollar ayrılabilir. Bunların yerine eksik bölgelere alınacaksa bir veya iki oyuncu alınabilir. Planlar önümüzdeki sezona veya bir sonraki sezona göre yapılmalıdır.
Yönetim, seçildikten sonra vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu durum Eskişehir kamuoyunda ve spor camiasında memnuniyet ve güven yaratıyor. Son olarak herkes merakla uluslararası bağımsız denetim şirketinin hazırladığı raporun açıklanmasını bekliyor. Uzadıkça sıkıntı yaratıyor.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi