ANADOLU SEFERİ

Eskişehirspor, Elazığspor karşılaşması öncesinde, oynamış olduğu 7 maçlık periyotta, 4 İstanbul, 3 te Anadolu takımlarıyla zorluk derecesi üst düzey o

20 Ekim 2013 18:14
A
a
Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor, Elazığspor karşılaşması öncesinde, oynamış olduğu 7 maçlık periyotta, 4 İstanbul, 3 te Anadolu takımlarıyla zorluk derecesi üst düzey olan müsabakalardan,10 puan toplamasını bildi.

Hedefleri olan bir takımın, gerek ekonomik olarak, gerekse kadro kalitesi ve derinliği bakımından kendisinden çok daha iyi imkânlara sahip olan, rakiplerinden almış olduğu puanlar son derece önemliydi. Eskişehirspor da bunu başarmış oldu.

Elazığspor karşılaşması öncesinde, Teknik Direktör Sayın Ertuğrul Sağlam’ın, lig planlamasında ise 4 haftalık Anadolu seferi vardı. Bunlar sırasıyla, Elazığspor, Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor takımları.

4 maçlık periyodun ilk karşılaşmasında Elazığspor’u, çok kolay geçen Eskişehirspor’un, saha içi organizasyonlarında, kişisel hataların ve vurdumduymaz tavırların, gözle görülebilen en önemli eksikliklerdi diye düşünüyorum. Teknik Direktör Sayın Ertuğrul Sağlam’ın bu eksiklikleri tespit edip gereğini yapacağına inanıyorum.

Galip gelmek tabiki çok önemlidir. Ancak, sizin ciddi hedefleriniz var ise bu tür maçlarda çok daha iyi olmak zorundasınız. Düşünün bir kere, Eskişehirspor golü bulduğu 45. dakikaya kadar olan bölümde, bir önceki karşılaşmada olduğu gibi bu maçta da, yine rakip takım orta sahası ve forvetiyle Eskişehirspor’un 2 ön liberosu ve savunması şeklinde geçen bir mücadele izlemiş olduk. Bereket, her maçta olduğu gibi kaleci Boffin yine günündeydi.

Eskişehirspor takım hazırlayıcılarının, bir an önce bu hastalığa bir çare bulması gerekir. Önde top tutmak ve önde savunma yapmak gibi.

İkinci 45 dakikalık dilimde, daha derli toplu ne yaptığını bilen bir Eskişehirspor izledik. Kırmızı Şimşekler koymuş oldukları hedeflere ulaşmak istiyorlar ise, futbolcuların saha içinde, komutanlığı profesyonel bir ruhla, mücadeleyi ise amatör bir ruhla mutlaka yapmalıdırlar.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi