Alkışlar size...

Her 29 Ekim’de olduğu gibi bu yıl da şehrimizde düzenlenen çeşitli etkinliklere şahit olduk. Konserler, gösteriler, balolar… Bayram Eskişehir’de coşkuyla kutlandı.

1 Kasım 2022 08:56
A
a
Sütiş Eskişehir
Her 29 Ekim’de olduğu gibi bu yıl da şehrimizde düzenlenen çeşitli etkinliklere şahit olduk. Konserler, gösteriler, balolar… Bayram Eskişehir’de coşkuyla kutlandı. Ama öyle bir organizasyon vardı ki diğerlerini çok geride bıraktı.  Eskişehir 222 Motosiklet Derneği ve AKUT Arama Kurtarma Derneği gönüllüleri,  Osmangazi Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yaklaşık 50 motosikletten oluşan konvoyla hastane önüne gelen ekip hem çocuklara hediye dağıttı, hem de bayram sevincini ‘biraz da olsa’ yaşattı. Yaşıtları gibi bayramlarda “Ne giyeceğim, hangi gösteride rol alacağım, şiir okuyacak mıyım?” gibi telaşlarının yerine belki çok başka düşünceler içerisindeki çocukları unutmayan bu güzel insanları gönülden tebrik ediyorum. İyilik saçan, birilerinin yüzünde tebessüm oluşmasını sağlayan, ince düşünülmüş bu tarz etkinliklerin çoğalmasını diliyorum.
Alkışlar size... 01.11.2022
**
İYİ Kİ VARSIN SUDE!
Bazı hastalıklarda moral ve motivasyonun büyük önem arz ettiğini biliyoruz. Bu bağlamda meslektaşım Özge Zaim’in köşesinde yer verdiği ‘Güzel Sude’ye mektup’ başlıklı yazısındaki duygularına katılıyor ve arttırıyorum. Sude’ye ve tüm Sudelere bir mektup da benden!
Güzel Sude, belki bu satırları okuduğunda yüzündeki tebessümün bir nedeni de ben olurum, ne dersin?
Hayat bu… Her zaman hayal ettiğimizi sunmuyor. Bir gün ansızın yüzleştiriyor bizi hiç beklemediğimiz bir sorunla. Derin bir kuyuya düşer gibi hissettiriyor, o kuyudan çıkamayacakmışsın gibi düşündürüyor. Kuyunun karanlığı sarıyor her yerini.
Güzel günler çok uzak geliyor bazen. Hatta hiç gelmeyecek gibi umutsuzluk kaplıyor tüm benliğini.
Biliyorum…
Ama çok daha iyi bildiğim bir şey var; sen tüm engelleri aşabilecek güçle yaratıldın! Ve en önemlisi de yalnız değilsin!
Hepimiz zaman zaman o kuyuya düşmedik mi sanıyorsun? Belki nedenimiz bir başkaydı ya da aynıydı… Bazılarımız için geride kaldı, bazılarımız ise şimdilerde tıpkı senin gibi dertlerinin tam da ortasında kaldı…
Öyle ya da böyle, başaracaksın! Gücüne güç katan annen, sevdiklerin seninle! Seninle belki hiç tanışma fırsatı olmayan bizler de yanındayız! Hisset!
Sevgimiz ve umudumuz paylaştıkça büyüyecek… Karanlığın yerini aydınlık alacak… Dünyaları içine sığdırdığın o gülümsemen her şeyin üstesinden gelecek…
Yaşayacağın güzel günler seni bekliyor. İyi ki varsın…
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi