70.DAKİKADAN SONRA VE SON 20 DAKİKA

Eskişehirspor için, bu karşılaşmanın önemi çok büyüktü. Trabzonspor’a deplasmanda yenildikten sonra, kendi evinde de Karabükspor ile golsüz berabere k

10 Aralık 2013 19:11
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için, bu karşılaşmanın önemi çok büyüktü. Trabzonspor’a deplasmanda yenildikten sonra, kendi evinde de Karabükspor ile golsüz berabere kalarak zirveden uzaklaşan Kırmızı Şimşekler, Tedirgin ama inançlı geldikleri zorlu Erciyes deplasmanından 3 puan alarak üst sıralardan kopmamak adına vermiş oldukları mücadeleyi kazanmayı bildiler.
Maçın henüz 9. Dakikasında Mandjeck’in görmüş olduğu kırmızı karttan sonra, müsabaka Eskişehirspor lehine bitmiş gibi görüldü. Ancak ilk 45 dakikalık periyotta, sayısal dezavantaj’a rağmen oyunun kontrolünü elinde bulunduran taraf Kayseri Erciyesspor oldu.
Eskişehirspor Rakibinin direncini,70.dakikadan sonra yapmış olduğu 2 yerinde değişiklikten sonra kırabildi. İlk yarıda direnç gösteren Erciyes sporlu takım oyuncuları, özellikle 65.dakikadan sonra yorgunluk belirtileriyle birlikte Eskişehirsporun üstünlüğünü kabullenmeye başladılar.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Sayın Ertuğrul Sağlam, rakibin maçın 9.dakikasın da 10 kişi kalmasından sonra, daha erken oyuncu değişikliğine gidebilirdi. Ama karar mercii olarak, tercih her zaman takım hazırlayıcılarınındır, onada saygı duymak gerek.
Erkan zengini izlemekten keyif alan biriyim. Amma görev ve sorumluluk bilincide olduğu sürece. Lider olmak meziyet ister, sorumluluk almak ise yürek ister. Sadece topla diriplink yapmak iki adam geçmekle bu işler olmaz. Takım kaptan oyundan alınırken, söylenmemeli ve kendisini oyundan alan hocasına saygı duymalıdır. Aslında futbolcu, onu oyundan alan hocasını değil, kendisini sorgulamalıdır.
Aldığm duyumlara göre, az buçuk kayserili olan, hakem M.İlker Coşkun iyi ve tarafsız bir müsabaka yönetti diyebilirim. Hafızalarımızı rahatsız eden tek pozisyon Tarık Çamdal’ın onsekiz içerisinde düşürülmesini es geçmesi idi. Bu kadar hata kadı kızın da’da olurmuş.
 
Eskişehirspor,1.Kayseri seferinden mutlu dönerken, önümüzdeki haftaya da 2.kayseri seferinde, Erciyes dağı eteklerinde pastırmalı yumurta keyfi yapmak istiyor.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi