2018 burç yorumları

AstroMah yazdı

1 Ocak 2018 09:05
A
a
Sütiş Eskişehir
Koç 2018 Burç Yorumu
Değişimi kabul ettim, dönüşüm başlasın…
2018 mottonuzu iyi ezberleyin derim. Zodyağın ele avuca sığmaz dinamik çocukları; 1. Evinizden geçen Uranüs sizi tepeden tırnağa değiştirip geçti. Mayısta son rötuşlarını yapıp, para evinize geçecek. Kendi kazançlarınızda 7 yıl sürecek değişim başlayacak.
Plüton kariyer evinizde,10.yıldır egonuzu eze eze sizi güçlendirdi. Şimdi de Satürn oraya gelip müfettiş gibi denetleyecek. Açıklarınız varsa kaçış yok. Sorumluluklarını bilenlerin ödülü büyük olacak. Jüpiter Akrep’te 8. evinizde, Neptün de 12. evinizde birçok anlamları olmakla beraber, siz derinden derine dönüşüyorsunuz. Aynı zamanda; sağlık sorununuz varsa bu yıl neşter vurulabilir, beklediğiniz miras, nafaka paraları gelebilir, birden öfkeye kapılıp sonradan üzülebilirsiniz.
2018’den beklentiniz yüksekse; çabalayın, öfkenizi dizginleyin, gerekirse profesyonel yardım alın ve karşılıksız yardımlar yapın.
 
Boğa 2018 Burç Yorumu
İşte buradayım, yeniliğe kapımı açtım bekliyorum…
2018’deki en önemli transitlerden biri olan Uranüs, sizin burcunuza giriyor. Ve burada 7 yıl kalacak. Sizi tepeden tırnağa silkeleyip kendinize gelmenizi sağlayacak. Etkileri kısa zamanda görülmez, Kasım’dan sonra hareket başlar. Aynı zamanda Jüpiter Akrep burcunda sizin partnerler evinizde olacak. Hayatınıza gelecek ilişkiler, ortaklıklar ile yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
Uzak seyahatler, yabancı ülkeler, yüksek öğretim, felsefik konular yıl boyu gündeme gelebilir. Satürn elinde cetvelle bekleyen Hoca misali denetime geldi. Siz sınava hazır olun, gerisi kolay olacaktır. Neptün sayesinde hayallerinizin, sezgilerinizin sınırı yok. Bunu fırsata çevirin.
2018’de yeni vizyonlar çizin ve harekete geçin, hayallerinizi başkalarının eline vermeyin ki; hayatınızı siz yönetesiniz.

İkizler 2018 Burç Yorumu
Çok çabaladım, artık sonuç alma zamanı…
2017’nin en çok koşturanlarından birisi İkizlerdi. 2018’de tempo yavaşlamıyor ama retrolar hızınızı kesecek gibi. Retrolar durup düşünmenizi, hatalarınızı düzelterek ilerlemenizi sağlayacaktır.  Kabul edin 2017 sizi olgunlaştırdı, eskisi kadar düşünmeden konuşmadığınızı tahmin ediyorum. İlişkilerinizin sınavı bitti sayılır.
Haritanızın en zor evi, bir nevi çöplüğü, yaklaşık 10 yıldır dönüşüm yaşıyor. Şimdi teftişi yapılacak. Kendini kişilik olarak sorgulayan, denetleyen herkes ödülünü Satürn’den alacaktır. Sağlık sorunu olan İkizlerin, kontrollerini yaptırmaları sorunun büyümesini engeller. Yine kök çakranızla ilgili derin iyileşmeler yaşabileceğinizi hatırlatayım.
2018’de yakın çevrenize kulak vermeniz, dinlemeniz; yaşamınızı düzenlerken çok fayda sağlayacaktır.
 
Yengeç 2018 Burç Yorumu
Parçalarımı toparladım, hepinizle baş ederim…
Plüton – Satürn karşıdan size parmak sallayarak geçiyor. Hemen küsmeyin, devamını bir okuyun derim. Aslında sevinmelisiniz sağlık evinizde risk azaldı. Şimdi evlilik ve ortaklıklar sınavı başlıyor. Aslında Plüton, orada 10 yıldır dönüşüm yapıyor ama yanına Satürn de gelince biraz temkinli olmak gerekir. Ne demek; ortaklar, eşler canınızı sıkabilir. Hiç yoktan düşmanca tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Allah’tan Jüpiter size destek açılar gönderiyor.
Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi, sosyal çevrenizle ilgili değişim yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bu uzun vadeli bir geçiş, ilk adımlar bu yıl olacaktır. Bu yıl eğitim, yurt dışı, uzak seyahatleriniz konularında dalgınlığınızın kurbanı olmamaya dikkat edin.
2018’de her şey olması gerektiği gibi olacak. Ne bir eksik, ne bir fazla. Siz sakin kalıp, dürüst oldukça sorun yok demektir.

Aslan 2018 Buç Yorumu
Yorgun olmam, güçsüz olduğum anlamına gelmiyor…
2016-2017’de bir çoğunuzun hayatı değişti, koşturdunuz. Mesela ev değiştirdiniz,  yeni düzen kurdunuz. Yoruldunuz ama hayat mücadelesi devam diyor. 2018- 2019 yıllarında da günlük yaşam tarzınıza, sağlığınıza çeki düzen verme zamanı. Plüton-Satürn geçişi sırasında, sağlığınıza dikkat etmeli, vücudunuzun verdiği sinyalleri önemsemelisiniz.
Uranüs kariyer evinizde büyük değişim sinyalleri veriyor. Değişimin olumlu olması için çaba gösterin. Yine bu yıl aile köklerinizle ilgili büyüme sağlayabilir, köklerinizi araştırabilir derin bilgiler öğrenebilirsiniz.
2018’de de sizler kralsınız, bu sizin doğanızda var. Ama bunu herkese dayatırsanız, sizin sınavınız haline gelebilir.
                                                                           
Başak Burcu 2018 Yorumu                        
İletişim gücümü, köprüler kurmak için kullanacağım…
Yuvanızla, evinizle ilgili zorluklar geride kaldı. Plüton- Satürn geçişi artık aşk, çocuklar, hobiler evinizde. Sorumluluk almanız gereken alan 2,5 yıl bu konularda.
Bu yıl; iş yerlerinizde günlük düzeniniz değişebilir. Siz yine detaylı detaylı çalışın, gerisi gelir. Evlilik ve ortaklıklarınızla ilgili belirsizlikler yaşanabilir, biraz sabırlı olmakta fayda vardır. Uranüs eğitim, yurt dışı, uzak seyahatler evinize girip büyük değişiklikler yaptıracak. Bunun süreci uzun da olsa, Kasım ayı itibariyle asıl değişimler hissedilmeye başlanacaktır.
2018’de çevrenizdeki her konuya hakim olmak isteyebilirsiniz, fakat hayatı akışına bırakmak yükünüzü azaltır.

Terazi Burcu 2018 Yorumu
Gelsin paralar, kurulsun eğlence sofraları…
2017’de hayatınızda büyümeler yaşamış olmalısınız, şimdi büyümeyi para evinizde yaşayacaksınız. Kendi gelirleriniz ile birlikte, evle ilgili sorumluluklarınız da artacaktır. Yaşam size hem para kazanma fırsatı, hem evinize zaman ayırma zorunluluğu getirecek. Sizler ehlikeyf insanlar olarak zorlanacaksınız, ama emek verirseniz ödülü büyük olacaktır.
Uranüs son 7 yılda sizleri; ya evlendirerek, ya boşandırarak hayatınızı değiştirip oradan geçti. Şimdi ise; değiştiremem dediğiniz ne varsa onlarla sınanacaksınız. Sağlığınızda da evham yapmamalısınız, gerekli önlemleri almanız yeterli olacaktır.
2018’de gezmek, eğlenmek, sosyal ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Biraz kendinizle başbaşa kalıp yalnızlığı deneyimlemek iyi gelebilir.

Akrep Burcu 2018 Yorumu
Şans benden yana, sürprizlere kapım açık… 
Nihayet Satürn para evinizden çıktı, bir de Jüpiter sizin burcunuzdan geçiyor. Yani maddi kayıplar, zorluklar geride kaldı. Yılın en şanslısı sizsiniz diyebiliriz. Artık işinize gücünüze odaklanıp, var gücünüzle çalışma zamanı kariyere odaklanma zamanı.
Uranüs evlilik, ortaklıklar evinize giriyor. Bekar Akreplerin evlenmesine az kaldı diyebiliriz. Süreç uzun olsa da temeli bu yıl atılıyor.  Saplantılı ve platonik aşklara takılmamaya dikkat ederek, yeni başlangıçlara açılabilirsiniz.
2018’de fırsatları şansa dönüştürmek sizin elinizde. İntikamları, savaşları bir kenara bırakırsanız, Zümrüdü Anka gibi küllerinizden doğabilirsiniz.

Yay Burcu 2018 Yorumu
Yıkılmadım, ayaktayım…
Öncelikle, hepinize geçmiş olsun diyeyim. Satürn üstünüzden silindir gibi geçti. 2.5 yıl sınavlar verdiniz. Olgunlaşarak yaşamaya devam ediyorsunuz. Teşbihte hata olmaz demişler. Hacı yatmaz diye bir oyuncak vardır ya, resmen ona döndünüz. Yumruğu yiyip yiyip ayağa kalktınız. Geçirdiğiniz zor yılların ardından kendinize gelmeye çalıştığınız bir yıl olacak. Ama toparlanmanız uzun sürmez. İlahi sistem, bizlerin aklını başına getirmek için arada böyle silkeler.
Şimdi ki sınavınız parayla ilgili, iktisatlı davranırsanız bu 2,5 yılı da sorunsuz geçirirsiniz. Bu yıl iş çevreniz değişebilir, sosyal çevrenizden bazı arkadaşlarınızı ise siz değiştirebilirsiniz.
2018’de yine neşeli, umutlu, iyimser ama sorumluluklarını bilerek daha da güçlü olarak devam edebilirsiniz.

Oğlak Burcu 2018 Yorumu
Ben çalıştım, sınav başlasın…
İlahi sistem hepimizi sırayla denetler. Şimdi sizin denetim zamanınız. Sorumluluk denince ilk akla gelen burç Oğlak’tır. O nedenle sınava hazır öğrenci gibisiniz. Heyecanlı olmak normalde, stres yapmaya gerek yok yani. Stres ve tempo sizi zayıflatabilir, ihtiyacınız yok ise doğal besinlerle takviye almanızı öneririm.
Kariyerinizde derin bir dönüşüm olacak. Sizler en çalışkan burçlardan biri olduğunuz için, bu değişimin olumlu olacağına, Jüpiter’in sizi büyüteceğine eminim.  Uranüs’ün geçişi ile bir kısmınız anne, baba olma mutluluğu yaşayabilir, bir kısmınız ise kalıcı aşkınızı bulabilirsiniz. Süreç uzun olsa da temeli bu yıl atılıyor.
 2018’de duygularınız biraz daha katılaşabilir, yaşama karşı dik durmak iyidir ama duyarsız olmak iyi değildir.




Kova Burcu 2018 Yorumu
Şu an durup; kendimi dinliyorum, önemsiyorum…
Sizler teknolojik insanlarsınız. Hep içinde olduğunuz grubu düşünen, onlar için koşturansınız. Şimdi biraz durun, sakinleşin. Geçtiğimiz yıllardan biraz ders çıkarmış olmalısınız aslında. Sosyal çevreniz nedeniyle bayağı dayak yediniz, zorlandınız.
Artık içerde büyük değişim var. Plüton-Satürn geçişi gizli kapaklı işlerinizde, görünmeyenlerinizde. Aslında farklı yorumları da olabilir. Mesela; kapalı alanlarda zorunlu olarak kalabilirsiniz. Bu sizin ruhunuzu sıkar, nefesinizi keser. İşte o nedenle diyorum ki sadeleşin, arının, içinizdeki çocuğu dinleyin. Kapatın telefonu, bilgisayarı, gözlerinizi; sizi dinleyin bir müddet.
Bu yıl Uranüs ev, aile, köklerinizle ilgili değişime başlıyor. Ev alabilirsiniz, taşınabilirsiniz. Aile büyükleriyle ilgili değişimler olabilir. Aslında süreç uzun ama değişim bu yıl başlıyor.
2018’de biz olmayı bırakıp, ben olmayı öğrenirseniz içiniz daha rahat olabilir. Çünkü sizde mutlu olmayı hak ediyorsunuz.


Balık Burcu 2018 Yorumu
Sezgilerim çok güçlü, çevremde olup biten her şeyin farkındayım…
2012’den beri Neptün’ün ve Şiron’un burcunuzda seyahati, zaten hassas olan sizleri iyice hassaslaştırıp, kafanızı toplaryamaz hale getirdi.  2017’deki mesleki sınavınız geride kalıyor, artık sosyal çevreniz için gözyaşı dökersiniz. Şaka şaka, Satürn arkadaş çevrenizle ilgili sorgulamaya geliyor. Gruplardaki diyaloglarınız, samimiyetiniz, ilişkileriniz ile ilgili sınav vereceksiniz, belki büyük değişim yaşayacaksınız.
Yine 2018 yılında eğitimlerinizi tamamlayabilir, yurt dışı gezilerine katılabilir, kendinize özgü felsefik görüşler üreterek iç dünyanızı büyütebilirsiniz.
2018’de durup bakın, kimler için nelerinizden fedakârlık yapıyorsunuz? Yaptıklarınızın karşılığında onlar size neyi layık görüyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi