Kurt memleketine hizmet edemedi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kurt memleketine hizmet edemedi!
A
a

Odunpazarı Belediyesi, Seyitgazi’den gelen istek doğrultusunda okula bank, kamelya ve oyun grubu yaptı. Belediye malzemeleri yerleştirdi, çocuklar üç gün kullandı.

Sütiş Eskişehir
Diğer fotoğraflar için tıklayın
Foto Galeri


Çocukların keyfi üç gün sürdü çünkü AK Parti İlçe Başkanı ve belediyede çalışan bazı kişiler ‘hizmetten’ rahatsız oldu. Odunpazarı’nı arayıp ‘sökün bunları, alın götürün’ dediler. Başkan Kurt: Bunlar çocuklara düşman. Seyitgazi benim memleketim. Memleketime hizmet edemeyecek miyim? İhtiyaç vardı, yardım ettik. Kim niye rahatsız oluyor?
 
Odunpazarı Belediyesi, bir süre önce Seyitgazi’den bir istek aldı. Seyitgazi’deki bir okulun bahçesine çocukların kullanması için bank, oyun alanı ve kamelya istendi. İsteğin iletildiği Belediye Başkanı Kazım Kurt, ihtiyaçların giderilmesi için talimat verdi. Belediye’nin ilgili birimleri söz konusu okula gidip keşif yaptı, ihtiyaçları ve yapılacakları not etti. Bu kapsamda bank, kamelya, oyun grubu ve çöp kutuları yapıldı. Belediye çalışanları kısa sürede yaptığı ekipmanları anaokulu, ilkokul ve ortaokulun yararlandığı okulun bahçesine yerleştirdi. Çocuklar teneffüslerde oturacak yere kavuştu. Bazı öğrenciler de oyun grubunun tadını çıkardı. Çocukların keyfi üç gün sürdü! Çünkü ‘politika’ peşinde koşan büyükler ‘küçük’ hesaplar peşine düştü. İddiaya göre AK Parti İlçe Başkanı olan kişi yanında bazı belediye çalışanlarıyla okula geliyor. Odunpazarı’nın yaptıklarını görünce küplere biniyor. Vali, kaymakam, belediye başkanı kim varsa arıyor ve ortalığı ayağa kaldırıyor! Okulların müdürlerine bi şey yaptı mı şimdilik bilmiyoruz. Müdürlere “CHP’li Odunpazarı Belediyesi buraya hizmet ediyor. Hiç mi görmediniz. Uyumayın kardeşim, uyanık olun. Hizmetin nereden nasıl geleceği belli olmaz” demiş olabilir mi? Neyse ilçe başkanının ‘isyanı’ karşılık buluyor. Vali kaymakamı, kaymakam başkanı, başkan müdürü... Sıralama böyle gidiyor... Sonuçta Odunpazarı Belediyesi aranıyor ve “Gelin bu yaptıklarınızı sökün, alın götürün” deniyor. Başkan Kurt artık alıştığı için şaşırmıyor ama üzülüyor. Çocukların ‘politikaya’ alet edilmesine üzülüyor. Ama elinden bi şey gelmiyor. Ekiplere ‘tutanak tutun, malzemeleri alın gelin. İhtiyacı olan bir köy okuluna veririz’ diyor. Ekipler eşyaları çocukların, öğretmenlerin ve velilerin şaşkın bakışları arasında kamyona yükleyip geliyorlar.
 
Halkımıza havale ediyorum
Olaydan sonra görüşlerini aldığımız Başkan Kurt, sözlerine ‘Bunlar çocuklara düşman’ diyerek başladı. Seyitgaz’den gelen isteği yerine getirdiklerini ifade eden Kurt, “Çok da güzel olmuştu. Kim niçin rahatsız olur bilmiyorum. Daha önce de defalarca başımıza geldi ama işin içinde çocuklar olunca alışamıyoruz, üzülüyoruz. Odunpazarı’nın adını duyunca birilerinin tüyleri diken diken oluyor. Seyitgazi benim memleketim. Memleketime hizmet edemeyecek miyim? Köy odalarına bakım yaptık, piknik alanlarını elden geçirdik, okullarına yardım ettik. Olanı biteni halkımıza havale ediyorum” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Özlem26 14 Mayıs 2018 15:13

Madem onlar istemiyor başkanım erenköy toki blok sakinleri olark bize gönderin lütfen..

1 1 Cevap Yaz
Tolga 13 Mayıs 2018 22:04

Seyitgazi belediye başkanı Akp ilçe başkanını şikayet etmek gerekir hizmetin siyasisi olmaz nerden gelirse kim yaparsa yapsın bu zihniyetteki insanlar topluma seyitgaziye ve çevreye hizmet etmemeli ak parti genel başkanı ve sayın Cumhurbaşkanının mutlaka bu olaydan haberi olmayan olucaktır işte o zaman sizinle yola devam edilmeyeceğini size bildirirler merak etmeyin

2 3 Cevap Yaz
M. Seydi Temel 13 Mayıs 2018 03:10

tamamen masabaşı, art niyetle hazırlanmış bir haber.. hiçbirini tanımam.. haaaa okul müdürlerinden haber alınamıyor.. dediğiniz şahıslar onları kör testere ile kesti diyarbakır iline gönderdi cesetler bende... sıcak koltuğunuzdan kalkın yiyorsa gelin.. Yazık... sözde gazete...

7 2 Cevap Yaz
Orhan 13 Mayıs 2018 01:44

Seyitgazi çocukları gerçekten oyun parkına Hasret... Çocuk parkı olmayan , BİM Aktüel 101 vs.. olmayan tek ilçe Seyitgazi... Başkan varsa yoksa resim çekinik sosyal medyaya atıyor.. düğünlerde zeybek oynuyor..

2 8 Cevap Yaz
Murat kırka bor 12 Mayıs 2018 23:28

Hizmetin siyaseti olmaz. yanlış yapılmış. demekki seyitgazi belediye başkanı geç kalmış ki odunpazarı yapmış hizmeti. başkan önce bunu sorgulasın. o çocukların günahı ne? seçim de bunu sorar halk

1 11 Cevap Yaz
ali 12 Mayıs 2018 20:48

halk cocuk Türk düşmanı bunlar. yobaz lar. essek hosaftan ne anlar. yazik olmus üzüldüm

1 15 Cevap Yaz
Ersoy şahin 12 Mayıs 2018 17:00

Seçim zamanı ve okullar tatile girince yerinde bir hizmet baskani tebrik ediyirum. Bu satten sonra agzinda kuş tutsan bitti. Sana verilen görevi basaramadin.

8 20 Cevap Yaz
Sercan

Seyitgazi başkanı cok calıştı sanki artık son cırpınışlar bırdha olamaz alamaz oyy

20 17
Barış

İstek yeni geldiyse napsın kazım bey, geniş düşün kardeş, geniş olma okadar

0 9
Esra y 12 Mayıs 2018 16:31

Bende bir seyitgazili olarak Hasan beyden memnun değilim inşallah bir an önce gider de bizde rahatlariz

27 20 Cevap Yaz
üstün 12 Mayıs 2018 16:09

hasan başkan siyasete yeni girecek bürokratlar gibi çok medyatik birisi.kazım başkanda seyitgazili.ne güzel kalıcı bir şeyler yapmış.

21 13 Cevap Yaz
Ömer Özcan 12 Mayıs 2018 14:28

Hasan başkan bu şekilde devam ederse belediye yi chp ye verir

22 16 Cevap Yaz
Esesli 12 Mayıs 2018 12:37

Bunlar sadece çocuklara değil insana,doğaya,güzel olan herşeye düşman vasa yoksa ben başka birşey bilmezler.

20 19 Cevap Yaz
Abbas özcan

Görev ve sorumluluk alanında bulunan mahallelerde bulunan okul vs gibi yerlerin talep ve isteklerini yerine getirmez düğünlerde zeybek oynarsan birileri de gider o hizmeti yapar neticesinde de siyasetini yapar, sayınSeyitgazi belediye başkanı sen bu şekilde devam et bakalım

24 17
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi