Kurnaz Tilki Ormandaki Tüm Fotokapanları Tespit Etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kurnaz Tilki Ormandaki Tüm Fotokapanları Tespit Etti
A
a

Afyonkarahisar Doğa Koruma Ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü Tarafından İl Genelinde Belli Alanlara Kurulan Fotokapanlar Zaman Zaman Yaban Hayvanlarının İlginç Görüntülerini Kayda Alırken, Bu Foto Kapanların Hepsini Bir Tilkinin Fark Etmesi İse Hayretler İçinde Karşılandı.

Sütiş Eskişehir
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yurt genelindeki tabiat parklarına kurulan fotokapanların görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde yaban hayvanlarının ilginç görüntülerini kayıt altına alınırken, bir tilkinin fotokapanı fark ettiği anlar ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.
DKMP tarafından ormanlık alanlara yerleştirilen fotokapanlar yaban hayatını yakından izleme fırsatı buluyor. Bu fotokapan görüntüleri büyük ilgi görürken ormandaki bir tilkinin dikkatini ise fotokapanlar çekti. Ormanlık alanda bir sağa bir sola koşturarak beslenme derdine düşen tilki, ormanlardaki bütün fotokapanları fark ederek dikkatli dikkatli bakması şaşkınlıkla karşılandı. Tilki neredeyse hangi fotokapanın önünden geçtiyse hepsini fark ettiği görüldü.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi