Küme düşerse vebali boynunuza!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Küme düşerse vebali boynunuza!
A
a

Eskişehir’de 140 milyon TL harcanan yeni stadın çatısının çökmesinin ardından, Eskişehir Valiliği hasarlı statta maç yapılmasının güvenlik riski oluşturacağı yönünde karar aldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Kendi şehrinde oynayamayacak hale getirilen, deplasman karşılaşmalarına mahkum edilen Eskişehirspor, bir de küme düşerse vebali, bu çürük stadı bu haliyle kabul edenlerin boynunadır” ifadelerini kullandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Eskişehir’de 140 milyon TL harcanan yeni stadın çatısının çökmesinin ardından, Eskişehir Valiliği hasarlı statta maç yapılmasının güvenlik riski oluşturacağı yönünde karar aldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Çürük stadı kabul edenler Eskişehirspor’u başka illerde oynamaya mecbur bıraktı. Sorduk yine soruyoruz, bu stadı bu haliyle kim kabul etti? Eskişehirspor’un zorunlu olarak Eskişehir dışında oynayacağı maçlardaki masraflarını ve Eskişehirspor taraftarların maçların oynanacağı illere ulaşımını TOKİ karşılamalı” dedi. 

Yeni stadyumun çatısının çökmesinin ardından dün toplanan Eskişehir Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı ortaya çıktı. İl Spor Güvenlik Kurulu 26 Ocak’ta oynanacak Eskişehirspor-Adanaspor maçı için toplandığını anımsatan Çakırözer, kararı, “Valiliğin, Belediyenin, İl Emniyet Müdürü’nün, Futbol Federasyonu’nun oluşturduğu kurul, bu haliyle bu statta maç yapmanın güvenlik riski taşıdığına karar verdi. Yani yeni stadın daha 3. Yılında  maç yapılamayacak hale geldiğini tescilledi” sözleri ile aktardı. 

MASRAFLAR KARŞILANSIN

İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararını değerlendiren Çakırözer, “Anlaşılıyor ki Eskişehirspor, stadın çatısındaki bu önemli hasar onarılmadan kendi evinde oynayamayacak.  Sorduk, yine soruyoruz. Bu stadı bu çürük haliyle kim kabul etti, açılışına kim onay verdi? Teslim raporlarında bugünkü duruma geleceğine ilişkin hiç mi tespit yoktu? Bu stadı bu haliyle kim kabul ettiyse, Gençlik ve Spor Bakanlığı mı, TOKİ mi; sorumlusu kimse, hangi kurumsa Eskişehirspor’u şehir dışındaki statlara mahkum eden de odur. Eskişehirspor’un ve taraftarının zorunda bırakıldığı şehir dışı maçların tüm masraflarını TOKİ ya da Bakanlık karşılamalı” dedi.

KÜME DÜŞERSE VEBALİ BOYNUNA

Eskişehirspor’un ligte zaten zor durumda olduğunu belirten Çakırözer, “Kendi şehrinde oynayamayacak hale getirilen, deplasman karşılaşmalarına mahkum edilen Eskişehirspor, bir de küme düşerse vebali, bu çürük stadı bu haliyle kabul edenlerin boynunadır” ifadelerini kullandı. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EKREM DOGRU 24 Ocak 2020 23:15

arkadaslar su stad skandalina bakin, bunu uc buyuklerden birine yapsalar yer yerinden oynardi ya!!! Biz ne yapiyoruz "afyona mi gidelim ,Ankaraya mi"nereye arkadas ben kume dusmemeye oynuyorum,ben kendi sehrimde ,kendi stadimda ,kendi soyunma odamdan sahaya cikacagim!!! trubun lideri denen arkadaslar nerdesiniz,sogukdan mi sesiniz cikmiyor ,tokiye ,federasyona,binlerce kisi gidip kapilarina dayanmamiz lazim,burada hem ekonomik hem sportif olarak zarar goren bir takim var,vay bagirdin ceza!! vay lisansin yok -3 puan ee senin oyna dedigin stad kafamiza yikiliyor,bunda sen federasyon olarak ne yapican afyona git,ankaray git yok kardesim bunun bir bedeli var ve bunu odemeleri icin tum ES ES li ksrdeslerim sesimizi gur cikaralim!!!

0 1 Cevap Yaz
EsEs2626 24 Ocak 2020 12:08

Ekrem Doğru adlı yorumcu..Pinto nun avukat değil mi 6 puan silme cezası verdiren. Pinto ya az da olsa ödeme yapıldı elbet.Belki eksik ödendi ama hiç ödeme yapılmadı avukatın uydurması..Zaten o avukat resmen EsEs düşmanı.- 6 olmasa bu takım düşmez Pinto ve avukatı da paralarını daha rahat alırlardı.Şimdi bal liginde avuclarını yalasınlar.Zerre ödeme yapmayın bunlara..Gelsinler kulubüm kapısını penceresini söksünler.Pinto oynadığı sene küme düştü bu takım yine Pintonun 6 puan sildirmesi ile bal ligine gidiyoruz.Virüs gibi EsEs öldürdüler.

1 5 Cevap Yaz
Yücel 24 Ocak 2020 10:46

Küme düşmenin stadla alakası yok.Takım kötü yönetilmiş.Milyon avrolar havada saçılmış.Sonra para yok takım dağılmış Son bir kurtuluş halesi...Bu defa stadın çatısı çökmüş..takım taraftarından mahrum kalmış.Kısaca EsEs taraftarı acı izdırap çekmeye devam...

0 6 Cevap Yaz
es es 24 Ocak 2020 08:53

BU SENE KÜME DÜŞÜRÜLMESİN

1 2 Cevap Yaz
Remzi yılmaz 24 Ocak 2020 01:07

YUHHHHHHHHH ! Başımıza ne geldiyse bu iftiracı , kolaycılığa kaçan zihniyetten geliyor . Takım dağılmış kaçan gitmiş düşersek stadyum sorumlu öylemi .? Eskişehir de kimse kimseyle uzlaşmıyor herkes her şeyden anlıyor , her kafadan bir ses çıkıyor . Bu şehir rampa aşağıya kontrolsuz bir şekilde giden kamyon gibi... Dün beşiktaşı eleyen erzurumsporda ilk onbirde oynayanların beşi bizim futbolcumuzdu . Neden sahip çıkamadık ? İşte böyle neyle uğraşacağımıza karar verememizden hayali düşman yaratıp cephaneyi oralara boşaltmaktan . Kim biraz faydalı olduysa onu dışlayıp lanet olsun dedirtmekten olmasın...........!

1 7 Cevap Yaz
2626 23 Ocak 2020 21:35

Ulan Pinto ..Ülkenin döviz ihtiyacını biz karşılıyor sanki.Ödemekle bitmedi.

1 6 Cevap Yaz
EsEs 23 Ocak 2020 21:34

Pinto değil Pinti...EsEs den ne çok alacğı varmış ..Kaç milyon avroya imza attırmışlar ki.Öde öde bitmiyor.Sanki gol kralı oldı.Pinto zamanında bu takım küme düştü.Çağırın Eskişehir e gelsin kulubün anahtarını verelim.Gelirse tabi..Birde bunun avukatı var.aynı kendisi.

1 8 Cevap Yaz
EKREM DOGRU

Arkadas Pinto ya bugune kadar 1 Euro odeme yapilmadi ,3 defa anlasma imzalandi yine yapilmadi!!!Nerden mi bilyorum,hakiki bir Es Es li olarak avukatina yazip sordum ,niye anlasmaya gitmiyorsunuz, niyetiniz nedir, kulubun durumunu biliyorsunuz diye,aldigim cevap. Pinto Eskisahirden ayrildigindan beri 8 e yakin baskan degisti,her bir baskan degisik bir yalan soyledi veya soylemek zorunda kaldi,Arkadaslar Pinto ya bugune kadar 1 euro odenmemis,avukatin adi Cumhur Bati. ve maalesef aci gercek "ADAM HAKLI"!!!!!!!gecmis baskanlara bir sorun bakalim bugune kadar ne odeme yapmislar.

1 0
Çağa 23 Ocak 2020 16:55

Küme düşmesinin vebali sadece stad değil elbette.Har vurup harman savuran eski başkanlar ve bu duruma göz yuman herkes......4-5 bile oyuncuyu bile sahip çıkamayanlar.

2 16 Cevap Yaz
Ekrem dogru 23 Ocak 2020 16:04

Yahu niye dert ediyorsunuz kume dusmeyi:girin FIFA ni sayfasina ,Pinto nun kume dusurulsun diye actigi davayi goreceksiniz.520.000 Avro yu odeyecek babayigit var mi?stat dan once Pinto catiyi kafamiza gecirecek ,haydi hayirlisi .Allah Eskisehirsporu korusun!!! baska koruyani yok!!!

1 11 Cevap Yaz
erolll 23 Ocak 2020 16:01

vebali aslında stadı sazovaya yapsınlar diye yazıp çizenlerin olsun....................yeni stad milli maclar hariç doluyor sanki.....adı bile konmayan bir stad.......kaç gün oldu..yasaklama haricinde laf salatasından başka birşey yok....3 büyüklerin stadı olsaydı..bu böylemi olurdu...yazık...takımda para yok..düşmesi için bazı güçler..devrede.......................

4 12 Cevap Yaz
Eses 23 Ocak 2020 16:00

Sayın vekil konuşacağına çözüm üret takım düşecek diye şuçlu arama enaz seninde vebalin var bu işte şimdiden sıyrılmaya çalışma eses vekillerden boş laftan başka ne gördü

9 11 Cevap Yaz
ESES'li 23 Ocak 2020 15:18

Yönetim neden ilgilenmedi. Oturmakla bir şey yapılmaz. Geçmiş maçın havasından hala kurtulup geleceğe bakamadılar. Küçülme diye para bulamayıp takımı dağıttılar. Sonrada vebal başkalarına. İnsanın aklına acaba bir şeylere kılıf mı hazırlanıyor ? sorusu geliyor. asıl vebal basiretsizce kulüp yöneten YÖNETİMİN...

6 10 Cevap Yaz
Sezar 23 Ocak 2020 14:58

Sayın vekil haklısınız ama küme düşmeye kendi dışımızda suçlu yaratıp motivasyonu düşürmeyelim. Kolaya kaçmayalım.

3 3 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 23 Ocak 2020 14:37

Kulüp düşerse suçlu hazır stadyum :). Eski başkanlarin şehrin ileri gelenlerinin suçu stadyuma yuklenecek...

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi