Krizin ayak sesleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Krizin ayak sesleri
A
a

Son günlerde Başkan Osman Taş ile Teknik Direktör Fuat Çapa arasında sert rüzgarlar esmeye başladı. Başkan Taş, Göztepe maçı başladıktan sonra stadyuma geldi. Çapa’nın “Hazırladığımız rapor bizden halen istenmiş değil” sözleri ise yaklaşan krizin habercisi oldu

Sütiş Eskişehir
"Hazırladığımız rapor istenmiş dğeil"
Yeni sezon hazırlıklarınının ikinci etabını Afyon’da sürdüren Eskişehirspor’da 1-1 sona eren Göztepe maçı sonrasında ES TV mikrofonlarına konuşan Fuat Çapa’nın sözleri dikkat çekiciydi. Çapa, “Benim, teknik ekibin, sağlıkçıların ve futbolcuların artık çok fazla yapacak bir şeyi kalmadı. Yapılması gerekenler var ve bunların yapılması gerekiyor. Başkan bana istediği zaman ulaşabilir. Hazırladığımız rapor bizden halen istenmiş değil” şeklinde konuştu.

Çapa bir hayli tepkili
Teknik Direktör Çapa’nın açıklamalarından anlaşılacağı gibi Fuat Çapa ile Siyah-Kırmızılı yönetim arasında su yüzüne çıkmış bir kriz var. Bu krizin ana nedeni ise Marko Milinkoviç, İbrahim Sissoko ve Emre Güral gibi isimlerin hala kampa yetiştirilememiş olması gösteriliyor. Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle en azından geçen sezonki kadro ile devam etmek isteyen Çapa, Polonya kampından sonra bu isimlerin Afyon’a da yetiştirilememesine bir hayli tepkili.

Çapa ve futbolcularla görüşmeden ayrıldı
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci ayağı olan Afyon kampının ilk ciddi sınavı  Göztepe maçına Başkan Osman Taş geç geldi. Maçın ilk düdüğünde protokoldeki yerinde olmayan Taş, ilk devrenin ortalarında stadyuma geldi. 18.00’de oynanacağı açıklanan ardından sıcaklık nedeniyle 18.30’a alınan maça dahi geç gelen Taş’ın, neden geç kaldığı ise bilinmiyor. Konu hakkında açıklama yapmayan Taş, maçın son düdüğüyle futbolcularla veye Çapa ile görüşmeden stadyumdan ayrıldı.



 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesli 22 Temmuz 2019 10:45

az konuşan çok iş yapan bir başkanımız var. biraz sabır

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi