KPSS'ye girecekler dikkat! Pazar sabahı açık olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç KPSS'ye girecekler dikkat! Pazar sabahı açık olacak
A
a

Odunpazarı İlçe Nüfus Müdürlüğü, KPSS dolayısı ile 4 Kasım 1018 Pazar günü sabah saatlerinde açık bulundurulacak. 

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Nüfus Müdürlüğünün, ÖSYM Başkanlığınca 4 Kasım 2018 tarihinde yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (2018-KPSS Ön Lisans) katılacak adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyen adaylar için açık tutulacağı belirtildi. Açıklamada, "2018-KPSS Ön Lisans Sınava Giriş Belgesi" ile iki fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak fotoğraflı "Geçici Kimlik Belgesi" verilmesi için Odunpazarı İlçe Nüfus Müdürlüğü 4 Kasım Pazar günü 07:00 ile 10:00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır” denildi. 

KPSS 2018 ne zaman yapılacak?

KPSS ortaöğretim sınavı ardından günler geçmesi nedeniyle sonuç araştırmaları hız kazandı. Ortaöğretim düzeyinde KPSS, 7 Ekim Pazar günü gerçekleşmişti. ÖSYM, sınav değerlendirme sonuçlarının açıklanacağı tarihi çalışma takvimiyle duyurmuştu. Peki, 2018 KPSS ortaöğretim sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS 2018 ne zaman açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) internet sitesinde yer alan duyuruya göre, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" ile "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar ile İlgili Usul ve Esaslar" hükümleri kapsamında, 2018 KPSS ortaöğretim düzeyinin sonuçları için sayılı gün kaldı. 

KPSS ortaöğretim sonuçları 8 Kasım 2018 günü online sistem üzerinden adayların erişimine açılacak. Adaylar, 2018 KPSS Ortaöğretim Sonuçları açıklandığı an ÖSYM'nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/adresi üzerinden bireysel sonuçlarını görüntüleyebilecek. Sınav sonucunu öğrenebilmek için T.C. Kimlik Numaranız ile size özel belirlenen ÖSYM Aday Şifrenizi sisteme girmeniz yeterli olacaktır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi