Kırmızı Şimşekler Elazığ'a hazır

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kırmızı Şimşekler Elazığ'a hazır
A
a

Elazığ maçının hazırlıklarını, basına ve taraftara kapalı yaptığı antrenman ile tamamlayan Eskişehirspor, deplasman seferine bugün çıkacak. Dorukhan ve Semih’in kart cezasının bittiği takımda, Aykut, Ofoedu ve Andaç’ın da sağlık durumunun iyi olması sayesinde, kritik maç öncesi takımda eksik bulunmuyor.

Sütiş Eskişehir
HAZIRLIKLAR TAMAM
TFF 1. Lig 19.hafta maçında, yarın deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, kritik maçın hazırlıklarını galibiyet parolası ile tamamladı.

Dün basına ve taraftara kapalı yaptığı taktik çalışma ile hazırlıklarını tamamlayan teknik kadro ve futbolcular, bugün Elazığ seferine çıkacak.
 
ELAZIĞ ÖNCESİ TAKIMDA EKSİK YOK.
Lig maratonunun ikinci yarısına kart cezalısı oldukları için tribünde başlayan Dorukhan Toköz ve Semih Şentürk, görev verilmesi halinde yarın ki karşılaşmada forma giyebilecek.

Hafta içinde boyun ağrısı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Ofoedu ise, dün yapılan taktik çalışmada, hazır olduğu mesajını verdi.

Hafif sportif sakatlığı bulunan Aykut Akgün ve Andaç Güleryüz’ün de durumunun iyi olmasıyla birlikte, Siyah kırmızılı takımda, Elazığ maçı öncesi eksik gözükmüyor.
 
SON TAKTİK ÇALIŞMA   
Diğer taraftan dün basına ve taraftarı kapalı yapılan antrenmanda, Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren çalışma, ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışması, 5’e2 top kapma, 3’lü turnuvanın ardından gerçekleşen tam saha taktik maç ile son buldu.
 
YOLCULUK BUGÜN
Turnuva maçları sonunda galip gelen takımın, geleneksel pozu vermesiyle keyifli bir şekilde biten mesai ile birlikte, Elazığ maçı hazırlıklarını tamamlayan Eskişehirspor, bugün takım otobüsü ile Ankara’ya, oradan da uçakla Elazığ’a geçerek yarın saat 13.00’de oynanacak maç gününü bekleyecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi