Kazım Kurt kardeşimi kutluyorum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt kardeşimi kutluyorum
A
a

Şair Ahmet Telli, Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi tarafından düzenlenen ‘Renkler/ İmgeler/ Sözcükler’ adlı resim ve heykel sergisi açılışında konuşan Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sanatın en güzelinin sahnede söylendiğini belirterek, “Kazım Kurt kardeşimi kutluyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir
‘Renkler/ İmgeler/ Sözcükler’ Resim ve Heykel Sergisinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, sanat eleştirmeni-yazar İbrahim Karaoğlu, Fotoğraf Sanatçısı Füsun Demiray, yönetmen Mahir Karayazı ile çok sayıda Eskişehirli sanatsever katıldı. Açılış programının sonunda sanatçıları ve sergiye emek verenlere teşekkür plaketi vermek için sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, şiirin, edebiyatın, resmin her şeyin en güzelinin sahnede söylendiğini belirtti. Kendilerinin de keyifle izlediğini söyleyen Büyükerşen, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kardeşimi kutluyorum. Az önce otururken eğildim kulağına ‘Kendimi bir belediye başkanı olarak değil, bir Eskişehirli olarak, bu salonun içerisinde mutlu bir vatandaş olarak hissediyorum’ dedim. Gerçekten mutluluk duyulacak bir şey bu. Bir anlamda da benim hayalimdi. Hayallerimi yaşıyorum. Gerçekleştiriyor arkadaşlarımız. Genç sanatçılarımız Eskişehir gibi çorak bir yerde sanatın böyle fışkırması, her türlü takdirin ötesinde. Hiç kuşku yok ki siz Eskişehirliler, en az benim aldığım kadar keyif alıyorsunuz. Keyifleniyorsunuz bu sanat faaliyetlerinden. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Sizleri kutluyorum, çok teşekkürler.” 42 gün boyunca Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde sergilenecek olan "Renkler / İmgeler / Sözcükler" Resim-Heykel Sergisi, 16 Şubat 2018 Cuma Günü sona erecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
S.G 11 Ocak 2018 11:40

Köylerde çifte standart biz AKP liyiz diye köyde yasadiklarimiz komik ama gerçek Haklının yanında HAK Haksızın yanında ŞEYTAN vardır

0 1 Cevap Yaz
Recep 11 Ocak 2018 10:59

Sanat guzel seyde sehiri pislik kaplamis cop adaciklari olmus kimin umurunda. Bilhassa camlica mahallesi. Trafikte kesmekeslik sikisiklik ta cabasi. Bu mu marka sehir olmak.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi