Kazım Kurt Eskişehirspor'a neden dana hediye etti?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt Eskişehirspor'a neden dana hediye etti?
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor kulübüne dana hediye etti. "Birçok kişi Kazım Kurt Eskişehirspor'a neden dana hediye etti?" diye merak içinde. İşte o dananın hikayesi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yöneticisi Mehmet Şimşek ile Kazım Kurt arasında twitter üzerinden yapılan dana mesajlaşması ve sonrasında Kazım Kurt'un Eskişehirspor Kulübüne dana hediye etmesi herkes tarafından ilgiyle takip edildi. Bazı taraftarlar ise Kazım Kurt'un Eskişehirspor'a neden dana hediye ettiğini anlamadı. İşte Eskişehirspor'a hediye edilen dananın hikayesi;

Eskişehirspor'un transfer yasağını kaldırıp Spor Toto 1. Lig 20. haftasında Gençlerbirliği'ni 3-2 yendiği maçın ardından camia büyük sevince boğulmuştu. Bu sevinci abartan taraftarlardan biri Eskişehirspor Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Mehmet Şimşek'e Twitter üzerinden kasap olduğunu belirterek Eskişehirspor kulübüne dana hediye edeceğini yazdı. Mehmet Şimşek ise zaman zaman hediye edilmeyen danayı Twitter adresinden mesajla gündeme getiriyordu. 

Son olarak dün Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a Twitter üzerinden "Başkanım Kazım Kurt konu önemli. Bilboardlardan kayıp aranıyor ilanı vermek mümkün mü? Eskişehir'e bahar geldi Eskişehirspor'a dana gelmedi" diye espri bir mesaj atmıştı. Eskişehirspor'a desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve "Eskişehirspor'un Kazım Abisi" olarak anılan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da bu mesaja "Kayıp Danayı gönderiyorum tesislere Sevgili Mehmet:)" diyerek cevap vermişti. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt bugün sözünü tuttu ve o meşhur kasabın göndermediği danayı Eskişehirspor kulübüne hediye etti. Danayı Eskişehirspor’un 2.başkanı Mehmet Kahya teslim aldı. Bu jestten sonra Eskişehirspor taraftarları da Kazım Kurt'a sosyal medya üzerinden sevgi gösterisinde bulundu.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 10 Nisan 2019 16:27

eh, artık çiftlik kuralım da hele bir kendi yağımızda pişmesini öğrenelim. Neden olmasın, boş boş oturacağımıza, bakarsın tutar :)

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi