Kara bulutları dağıtma zamanı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kara bulutları dağıtma zamanı!
A
a

Eskişehirspor lige iyi başlangıç yapamadı ve ilk iki maçtan 1 puanla ayrıldı. Bu akşam Bursaspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacak olan Kırmızı Şimşekler, sahadan 3 puanla ayrılıp üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor.

Sütiş Eskişehir
TFF 1. Lig’de haftanın maçı olarak kabul edilen ve Anadolu Derbisi olarak adlandırılan zorlu karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.  Yeni Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak maç saat 21.45’de başlayacak.

Tek seçenek galibiyet
2019-2020 sezonuna -6 puan şokuyla başlayan Siyah-Kırmızılılar, ilk maçında Keçiörengücü karşısında hakemin hatalı kararlarıyla ancak 1 puan alabildi. Ardından sezonun ilk deplasman maçında Adanaspor karşısında hakemin başrol oynadığı maçta 3-2 kaybeden takım da moraller iyice bozuldu. -5 puanı biran önce telafi etmek isteyen Eskişehirspor, Bursaspor karşısında alacağı 3 puanla sezonun ilk galibiyetine imza atmak istiyor.

Erdal oynayabilecek
Teknik Direktör Fuat Çapa,  kulüpte yaşanan her türlü olumsuzluğa rağmen tüm oyuncularını bu karşılaşmaya motive ediyor. Bursaspor karşısında alınacak bir galibiyetin hayati öneme sahip olduğu karşılaşmada cezası biten Erdal Akdari’nin de forma giymesi bekleniyor.    

Kulüpte işler karışık
Sezon başından bu yana -6 puan cezası, transfer yasağı ve maddi sıkıntılar içinde bunalan Eskişehirspor, kaos sürecinden bir türlü çıkamıyor. Kulüp Başkanı Osman Taş’ın taahhüt ettiği futbolcu alacaklarını zamanında ödememesi, Teknik Direktör Fuat Çapa’nın hafta içinde yaptığı basın toplantısında oldukça sert ifadeler kullanması, başkan ve hoca arasında karşılıklı yaşanan ültimatom polemikleri ve iki maçta yaşanan puan kayıpları kulüp içindeki huzursuzluğu daha büyük boyutlara taşıdı.

Kaosu bitirecek maç
İşte Bursaspor ile bugün oynanacak karşılaşma ve alınacak bir galibiyet,  takımın özgüvenini tekrar kazanması ve yaşanan bu kaos ortamının büyük oranda sona ermesi açısından önemli bir fırsat olarak görülüyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi