Kampus Okul projesi bakanlık yolunda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kampus Okul projesi bakanlık yolunda
A
a

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Eskişehir'e yapılması planlanan 'Kampus Okul' projesinin Ihlamurkent karşısındaki araziye yapılma ihtimali olduğ

Sütiş Eskişehir
 
İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Eskişehir’e yapılması planlanan ‘Kampus Okul’ projesinin Ihlamurkent karşısındaki araziye yapılma ihtimali olduğunu söyleyerek, “Önümüzdeki günlerde de projeyi Milli Eğitim Bakanlığı’na sunacağız” dedi.  Dün sabah saatlerinde sürpriz bir şekilde Vali Yardımcıları ile bir araya gelen İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Eskişehir’e yapılması düşünülen ‘Kampus Okul’un yeri ile ilgili sorunların toplantıda masaya yatırıldığını söyledi. Kampus Okul’un yapılacağı yerin imar ve mülkiyet gibi engellere takıldığını kaydeden Yapıcı, “Kesin olmamakla birlikte ‘Kampus Okul’u Ihlamurkent’in karşısında kalan alana yapmayı düşünüyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB)ait olan bu arsada, 10 ya da 12 ortaokul yer alacak” diye konuştu.
Kampus Okul’un üçüncü kez ihaleye açılacağını belirten Yapıcı, “Biz henüz projemizi MEB’e sunmadık.
Önümüzdeki günlerde projeyi bakanlığa taşıyacağız” dedi.
100 milyonluk proje
Kampus Okul’un 100 dönümlük bir alana yapılacağını da sözlerine ekleyen Yapıcı, “Tüm okulların bir arada olduğu, çok güzel bir çalışma olacak. Ulaşım olanakları ve güvenliği ile Kampus Okul projesi, tahminen 100 milyonun üzerinde bir yatırım olacak” diye konuştu. (HM)
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi