Kaan Ay sessizliğini bozdu: Yarısını istiyoruz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaan Ay sessizliğini bozdu: Yarısını istiyoruz!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay, ESPARK’ın kulübe her ay bağışladığı 5 bin liralık komik rakam hakkında açıklamada bulundu. Ay, “Otopark ücretinin yarısını veya %40’nı kulübe bağışlasalar çok güzel olur. Bu rakamın yükseltilmesi gerekiyor” dedi.

Sütiş Eskişehir
​ES TV’de Arif Anbar’a konuşan Ay, “Bu sözleşme benden önce yapılmış. ESPARK şehrimizin önemli bir markası ve halkımızın en fazla uğradığı yerlerden birisi. Eskişehirspor’u düşündükleri için teşekkür ederiz. Ancak 5 bin liralık meblağ Eskişehirspor’u tatmin eden bir meblağ değil. Orada büyük bir sirkülasyon var bundan tabi ki orası da yararlanacak ama madem Eskişehirspor’u düşündüler bu rakamın biraz daha yükseltilmesi gerekiyor. Eskişehirspor’un delikli kuruşa ihtiyacı var. İnşallah Eskişehirspor’a layık olduğu ücret verilir” dedi.

ESPARK’ın henüz bir ödeme yapmadığını söyleyen Ay, “Ben bu sözleşme imzalandığında yedek yönetimdeydim. Böyle bir şeyler konuşuluyordu ancak imza sürecinde ben yoktum. Yanılmıyorsam ben seçilmeden 15-20 gün önce yapılmış bir sözleşme var. Şu ana kadar ESPARK’tan ödeme yapılmadı. Cuma günü ESPARK tarafından ödeme yapılacağının haberini aldık. LED konusunda bir destek istedik onlar da destek vereceklerini söylediler. Bu ödemeyi de Cuma günü yapacakları konuşuluyor” ifadelerine yer verdi.

Gelirin yarısını ve ya %40’ının kulübe bağışlanmasını isteyen Ay, “ESPARK oraya ciddi bir yatırım yapmıştır bununda karşılığını almak isteyeceklerdir. Madem Eskişehirspor’a katkı sunmak istiyorlar en azından toplanan otopark ücretinin yarısını veya yüzde 40’ını kulübe bağışlasalar çok güzel olur. İki grubunda faydasına olur. Şuana kadar her hangi bir görüşmemiz olmadı. Eskişehirspor Kulübü olarak onlarla oturup konuşuruz. Yeter ki Eskişehirspor’a fayda sağlansın. Eskişehirspor’un marka değeri çok yüksek” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
escemes 24 Nisan 2019 01:25

bunlar önceki yönetimin devamı.bırak bu işleri kaancığım..

0 3 Cevap Yaz
es es 23 Nisan 2019 12:40

EEE halil ünal efendi gider ayak bunun sözleşmesini de yaptın demek. Her doğukan ı izlediğimde aklıma sen geliyorsun.....

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi