Jesse İstanbul'da bu fotoğrafı paylaştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jesse İstanbul'da bu fotoğrafı paylaştı!
A
a

Eskişehirspor'un yıldız futbolcusu Jesse Sekidika Instagram hesabından İstanbul'da olduğuna dair bir hikaye paylaştı. Jesse'nin menajerinin de İstanbul'da olduğu ve Galatasara ile anlaşmak üzere oldukları iddia edildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Eskişehirspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sekidika Jesse önceki gün İstanbul’a geldi. Kariyerine hangi takımla devam edeceği henüz netleşmeyen Jesse, İstanbul’da özel bir spor salonunda bireysel çalışmalar yaptı. Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listesinde olan Nijeryalı oyuncunun Galatasaray’a transfer olacağı, Sarı Kırmızılı kulübün ise Jesse’yi sezon sonuna kadar yine Eskişehirspor’a kiralayacağı ileri sürüldü.

Takım arkadaşları Antalya'da...

Jesse İstanbul'da çalışmalarına devam ederken Eskişehirsporlu futbolcular da Antalya'da çalışıyor. Antalya’da başlayan şiddetli yağmur ve fırtına, futbol kulüplerinin kamp için tercih ettiği Belek’i vurdu. Bölgede dereler taşarken, birçok yol sular altında kaldı. Birçok takım saha çalışmalarına ara vermek zorunda kalırken özel maçlarda iptal edildi. Lig maratonunun ikinci yarısına, Antalya hazırlanan Eskişehirspor, kampın 4.gününde bölgede etkili olan yağmur ve fırtına nedeni ile salona sığındı. Şimşekler, kuvvet ve dayanıklılığa yönelik çalışmalar yaptı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Daima eses 9 Ocak 2020 15:59

Baskan olsam takima bu zencileri sokmam

0 0 Cevap Yaz
SELÇUK 8 Ocak 2020 09:05

Jesse'nin kulupten alacaklarına karşılık bonservisini alarak G.S. transfer olduğunu okuyoruz. Yönetimimizden herhangi bir açıklama yapılmaya dahi tenezzül edilmiyor. diğerleri de alacağına karşılık bonservisini alıp gidecek sanırım. bu yönetim neden geldi ki? Osman Taş yönetimi de takımı bu şekilde zaten küme düşürebilirdi.

0 2 Cevap Yaz
erhan 7 Ocak 2020 17:49

Yönetime talip olanlara kulübe üye değilsin olamazsın de, üye yapma, ne olursa olsun yönetim genel kurullara bile katılma zahmetinde bulunmayan insanlar arasından seçilsin, kendi kendilerine aday olsunlar, oy versinler yönetici olsunlar? işte sonuç ortada şu an Es-Es şehrin takımı değil sanki bu 800 kadar genel kurul üyesinin. Biz yönetelim bütün şehir destek olsun, para versin maça gelsin. Bu düzen bu takımı bu hale getirdi. Bu hale getirenler taraftar kadar üzülüyor mu acaba. Eskişehir Medyasıda aynı telden çalıyor kimsenin önü açılmasın diye gayret var sanki

0 5 Cevap Yaz
bilek26 7 Ocak 2020 16:35

önemli olan bir dahaki transferinden pay alınması.

1 2 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 7 Ocak 2020 10:28

Jesse Galatasaray ile anlasti 300 bin euro bonservis bedeli ödeyecek bu para nere gidecek takip edelim

0 4 Cevap Yaz
esesli 7 Ocak 2020 10:12

görünen o ki takım dağılıyor. Hayırlısı olsun...

0 3 Cevap Yaz
bilek26

yabancılardan sadece jesse gider diğerleri kalır ve marko gelirse ligte rahat tutunuruz .

1 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi