İzzet Erdoğan: 18 puanlık bir takım görüyorum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İzzet Erdoğan: 18 puanlık bir takım görüyorum
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan, Eskişehirspor'da bir kez daha sportif direktör olarak göreve başladı ve iki günlük izlenimlerini aktardı.

Sütiş Eskişehir

"Ben 18 puanlık bir takım görüyorum"

Eskişehirspor'un antrenmanını takip eden ve görev dağılımı yapıldığında sportif direktör olarak göreve başlayan İzzet Erdoğan, 2 günlük izlenimlerini aktardı. Erdoğan, "Ben kendi adıma söylüyorum, bıraktığımdan daha kötü bir ortam var şu anda. Ama önemli değil, sorunları çözmek için buradayız. Türkiye'de şu anda profesyonel kulüplerin hepsinde aynı sıkıntılar var. Önemli olan sıkıntıları daha çabuk ve sağlam bir şekilde çözmek. Bu takım küme düşmeye oynamıyor. 15 puanımız var. Kaza sonucu silinen bir 3 puan var. Geçen sene de benden sonra benim için bir facia olan aynı durum yaşandı. Gaziantepspor maçının da kazasız belasız geçeceğini düşünüyorum. Ben 18 puanlık bir takım görüyorum. Çok da kaybedilmiş bir şey yok. 3 maçı 9 puan olarak geçecek ve devreyi ilk 6 içerisinde kapatacak bir Eskişehirspor görüyorum. Tamam, 1. ve 2. sıralar çok zor, bir puan farkı var ama bu lig çok zor bir lig. Bir seri yakalarsak ki inanıyorum buna, bir çok hocayla görüşüyoruz ve takımın kadrosu bu ligin çok çok üstünde" ifadelerine yer verdi.

"Hocam çok güzel işler yapmış"

Geçen sene takımı bıraktığı durum ile son zamanlarda yaşananlar arasındaki farkları anlatan Erdoğan, sözlerini şu şekilde tamamladı;

"Geçen seneden çok farklı bir hedefimiz yok. Sonuç hep mutluluk. Bizi mutlu edecek her sonuç, bizim için hedeftir. Bu lige play-of'dan ya da 1. ve 2. olarak çıkmak farketmez. Tabii ki geçen seneden daha zor durumdayız. Transferi kapalı bir takım ne kadar rahat hareket edebilir? Ama önemli olan şu an elimizdeki kadroyu zorlamak, bunun başarısına ulaşıp onun hazzını yaşamak. Çocuklar çok özverili işler yaptılar. Ben hocamla da dün yeni tanıştım. İlk ortamımıza göre hocadan çok memnunum. Hocam çok güzel işler yapmış. Son periyottaki puanlar olmasaydı, belki daha farklı şeyler konuşuyorduk. Bizim altımızda transfer konusunda daha iyi durumda olan takımlar var. Kötümser düşünürsek, kötümser sonuçlar elde ederiz. Ben iyimser düşünüyorum. Bu takımın yeri burası değil ama kötü de değiliz."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi