İzmir’den zaferle döndüler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İzmir’den zaferle döndüler
A
a

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde henüz galibiyetle tanışamayan Eskişehir Şehir Koleji Spor Kulübü ligin 11’inci haftasında İzmir Büyükşehir karşısında son derece önemli bir galibiyete imza attı.

Sütiş Eskişehir
Ligdeki ilk galibiyet
Kadınlar hentbol Süper Ligi’nin yaş ortalaması en düşük takımlarından biri olan temsilcimiz Eskişehir Şehir Koleji Spor Kulübü, geride kalan 10 haftada galibiyet sevinci yaşayamamış tek takım olmanın üzüntüsünü yaşıyordu. Antrenör Sertan Sarpaş’ın öğrencileri geçtiğimiz gün ligin 11’inci haftasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile mücadele etti. Büyük bir heyecana sahne olan maçı temsilcimiz 35-37’lik skorla kazanarak ligdeki ilk galibiyetine imza attı.

Ligin en genç ekibi
Galibiyetle biten karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Antrenör Sertan Sarpaş,    “Süper Lig'de 17 yaş gibi çok küçük bir yaş ortalaması ile mücadele etmeye çalışıyoruz. Hentbol gibi çok zor bir spor dalında en önemli unsurlardan birisi konsantrasyondur. Yaş ortalamamızın çok düşük olmasından kaynaklı kaybettiğimiz maçlarda iyi mücadele etmemize rağmen, Süper Lig seviyesinde mücadeleyi kazandıracak mental tecrübeye sahip değildik” ifadelerini kullandı.

“İnandık ve başardık”
Sarpaş; “Bu tecrübenin her geçen gün artması bizi gelecek olarak umutlandırırken meyvelerini de kısa zamanda almaya başladık. Bursa mağlubiyeti bizi daha da hırslandırdı ve İzmir BŞB gibi kuvvetli bir rakibi deplasmanda yenebileceğimize inandık ve başardık. Kadrosunda tecrübeli ve yabancı oyuncular bulunan böyle bir rakibi yenmek bizim mevcut özgüvenimizin daha da artmasını sağladı. Hentbolseverler artık çok daha iyi bir Eskişehir Şehir Koleji izleyecek” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi