İzmir’de gençlerin mücadelesi olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İzmir’de gençlerin mücadelesi olacak
A
a

TFF 1. Lig’in son haftasında ligin en genç takımı Altınordu ile Play-Off’lar öncesi altyapı oyuncularına şans vermeye hazırlanan Eskişehirspor karşı karşıya gelecek.

Sütiş Eskişehir
Gençler hazır

Ligde geçtiğimiz hafta şampiyonluk hedefini Play-Off’a bırakan Eskişehirspor, 34’üncü haftada prestij maçına çıkacak. Play-Off’lar öncesi Teknik Direktör  Mustafa Denizli, Altınordu karşılaşmasında genç oyunculara şans vermeye hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam as oyuncularını bu maçta dinlendirmeyi düşünürken fazla forma şansı tanımadığı oyuncularının da performansını görme fırsatı yakalayacak.

Ligin en genç takımı

20 Mayıs Cumartesi günü İzmir’de oynanacak olan Altınordu-Eskişehirspor karşılaşması gençlerin mücadelesi olacak. Ligin en genç takımı Altınordu, genç oyuncularıyla Play-Off’a kalmayı hedefliyor. Ligin 7’nci sırasında bulunan İzmir temsilcisi moralsiz Eskişehirspor’u mağlup ederek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Bu sezon altyapı oyuncularıyla mucizeler yaratan Altınordu’da moraller bir hayli yerinde.

Hazırlıklar sürüyor

TFF 1. Lig’in 34’üncü haftasında Altınordu’nun konuğu olacak olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde çalışma yapan Es Es 90 dakikalık antrenmanla günü noktaladı. Teknik Direktör Mustafa Denizli şans vereceği gençlerin performansından memnun kaldığı öğrenildi. Şimşekler bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Patlangaç: TFF 1. Lig’de mücadele eden Altınorduspor 20 yaş ortalamasıyla ligin en genç takımı konumunda.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi