İşte Türk Lirasının daha değerli olduğu ülkeler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Türk Lirasının daha değerli olduğu ülkeler
A
a

Yurtdışı seyahatlerinde döviz kurları her zaman can sıkıcı bir konu olabiliyor. Neyse ki, Türk Lirasının hala değerli olduğu birçok ülke var. Bu yazıda, 2024 yılında Türk Lirasının nispeten daha güçlü olduğu ve keyifli bir tatil yapabileceğiniz bazı destinasyonları inceleyeceğiz. İşte Türk Lirasının değerli olduğu yerler…

Sütiş Eskişehir
Yurtdışı seyahatleri planlarken döviz kurları can sıkıcı bir engel olabiliyor. Neyse ki, Türk Lirasının hala değerli olduğu birçok ülke var. Bu yazıda, 2024 yılında keyifli bir tatil yapabileceğiniz ve Türk Lirasının gücünü hissedebileceğiniz bazı destinasyonları keşfedeceğiz.

Avrupa:

Ukrayna: Vizesiz seyahat imkanı, ucuz uçak bileti seçenekleri, tarihi güzellikleri ve eğlenceli gece hayatı ile Ukrayna, Türk Lirasının değerli olduğu ülkelerden biridir. 1 TL, 1,28 Ukrayna Grivnasına eşit.



Çek Cumhuriyeti: Prag şehri ile meşhur olan Çek Cumhuriyeti, romantik bir Avrupa kaçamağı için ideal. Gotik mimari, lezzetli yemekler ve keyifli kafeler sizi bekliyor. 1 TL, 0,79 Çek Korunasına denk geliyor.

Asya:

Tayland: Muhteşem doğası, Budist tapınakları, baharatlı yemekleri ve plajları ile Tayland, her zaman ilgi çekici bir destinasyon. 1 TL, 1,15 Tayland Bahtı değerinde.



Hindistan: Tapınakları, kültürü ve lezzetli yemekleri ile Hindistan, keşfedilmeyi bekleyen bir ülke. 1 TL, 2,81 Hint Rupisi'ne eşit.



Vietnam: Doğal güzellikleri ve tarihi izleri ile Vietnam, Türk Lirasının değerli olduğu bir diğer ülke. 1 TL, 820,02 Vietnam Dongu'na denk geliyor.

Güney Amerika:

Arjantin: Tango geceleri, doğal güzellikleri ve lezzetli etleri ile Arjantin, unutulmaz bir tatil için ideal. 1 TL, 27,04 Arjantin Pesosu değerinde.

Diğer:

Sırbistan: Türk Lirasının oldukça değerli olduğu Sırbistan, yabancılık çekmeyeceğiniz bir coğrafyada keyifli bir tatil imkanı sunuyor. 1 TL, 3,58 Sırp Dinarına eşit.



Makedonya: Vizesiz seyahat imkanı, ucuz konaklama ve yeme-içme seçenekleri ile Makedonya, bütçe dostu bir tatil için ideal. 1 TL, 1,88 Makedon Dinarı değerinde.


     
Endonezya:
Muhteşem doğası ve plajları ile Endonezya, uzak bir destinasyon olmasına rağmen Türk Lirasının değerli olduğu ülkelerden biri.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi