İşte Eskişehirspor'u sarsan belge!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehirspor'u sarsan belge!
A
a

Dünya koronavirüs derdindeyken, Eskişehirspor'un eski kalecisi Ruud Boffin'in para derdinde olduğu ortaya çıktı... İşte Boffin'in FIFA'ya gönderdiği belge...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor sıkıntılar bir türlü bitmek bilmiyor. Pinto’nun puan silme cezasının ardından bu seferde Ruud Boffin, kulübe 6 puan silme ve 2 dönem transfer cezasını, FIFA aracılığı ile gönderdi. Es Es 13 Nisan’a kadar bu parayı ödemezse ceza alacak.

FIFA’dan gönderdi
Eskişehirspor Kulübünde, son dakikada FIFA’dan gelen puan silme ve transfer yasağı şoku yaşanıyor. Siyah kırmızılı kulübün eski file bekçisi Ruud Boffin, alacağı ödenmediği gerekçesi ile, FIFA aracılığı ile kulübe 6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı yazısını gönderdi. Şu an için Antalyaspor’da forma giyen Belçikalı kaleciye ödeme yapılmadığı takdirde Siyah  Kırmızılı ekibi çok zor günler bekliyor.

Başkan açıkladı
Konuyla ilgili bilgi aldığımız Başkan Mustafa Akgören, FIFA’dan gelen yazıyı doğrulayarak, önlerinde bir haftalık süre olduğunu söyledi. 13 Nisan Pazartesi günü sürenin dolacağını belirten Başkan Akgören, 430 Bin Avro ve faizlerin bu tarihe kadar ödenmemesi halinde -6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı cezasının geleceğini söyledi. Es Es, sezon başında Pinto’dan ise 6 puan silme cezası almıştı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nokta 11 Nisan 2020 23:57

Halil Ünal mesut hoştcan murat diri almancı Osman tatar Mustafa tarih sizi affetmeyecek

0 0 Cevap Yaz
bilek26 8 Nisan 2020 07:59

Hiç bir şey ödeyemeyecektiniz sadece ağlayacaktınız niye başkan oldunuz 2 ay sürem olsa para bulurum diyen sizdiniz hani nerede geldiyse o paralar ne yaptınız sadece kamu oyunun gazını almaya çalışıyorsunuz yaptığınız hiç bir şey yok. Kimin para sı ödendi ya ne yaptınız koltukta oturmaktan oraya buraya ziyaretten ben başkanım diye hava atmaktan başka. Yaptığınız tek şey var oda çarkları dönen takımı dağıtıp bozup küme düşürmek. Tarih sizi hiç iyi anmayacak .

1 10 Cevap Yaz
Mehti 7 Nisan 2020 16:35

Bunu ödesen başkası arkadan geliyor. Hiç birini ödemeyin kume düşelim yeniden başlamak için sirket kurup yola devam edelim.

3 12 Cevap Yaz
ahmet cengiz

bencede sıfırdan a.ş. olup yola çıkmak lazım.statyum full çekiyorken son maçlarda pek gelen yoktu.taraftarda git gide soğudu.hergün yeni sorundan herkes bıktı.4 sene oldu düşeli hergün yeni bir sorun.iyi olan bir şey yokki.

1 3
escemes 7 Nisan 2020 16:34

ödeyin adamın parasını.halil mesut şakşaklayanlar nerdeler.başgan sende sorumlusun şakşaklarken iyiydi....

0 13 Cevap Yaz
Gerçekten bilmiyorum 7 Nisan 2020 15:59

Şimdi bunu açıklayan tribün lideri pardon başkan bu futbolcu bizdeyken MR Hoşcan ile birlikte yönetici değilmiydi fıkra gibi bir şehir bu Eskişehir )))

0 18 Cevap Yaz
Tatar ) 7 Nisan 2020 15:53

Dosyaların farkındayız bunu bilerek geldik ))) Paralar nerde Başkan

0 12 Cevap Yaz
Eses 7 Nisan 2020 15:26

Olacak işmi şimdi bu

1 6 Cevap Yaz
Sıddık 7 Nisan 2020 13:00

Senin yaptığın başkanlığı ben de yapardım Mustafa Başkan. Gelen ceza yazılarını, süresi gelen ödemeleri açıklamakla başkan olunmuyor. Hani icraat, onları açıkla.

0 27 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 7 Nisan 2020 12:34

Ödemeyin... Bırakın düşelim.Dip yapmadan çıkamayız yukarı

4 10 Cevap Yaz
Nicola 7 Nisan 2020 10:05

Vay arkadaş yerel basınımıza bak, suçluyu yine dışarıda arıyor. Kardeşim adam parasını istiyor, ne suçu var? Kimlerin suçlu olduğunu serin herkesin gözlerinin önüne. Yazın gazetelerinize kimler Eskişehirspor'u bu hallere düşürdü. 3 kuruş etmeyecek adamların oyuncağı oldu kulüp. Bu adamlara bizleri kimin oyuncak ettiğini yazın. 2006'dan beri kulübe ne kadar para girmiş ne kadar para öıkmış yıl yıl yazın. Kimler neler götürmüş bilelim. Gerçi bizler biliyoruz da sizler üç maymunu oynuyorsunuz.

0 21 Cevap Yaz
pompeo

Yazamazlar Nicola ... yazamazlar ... balatacinin aabileri cöküverir bi sekilde ... herkesin colugu cocugu var ...

1 6
ahmet çarıkçı 7 Nisan 2020 09:54

neden ikinci takım olsun istenmiyor anlamıyorum.evet esesin şanlı bir tarihi geçmişi var bunu kimse inkar edemez.ancak tarih bu günlerimizide yazıyor.çektiğimiz rezillikleri parasızlıkları yenilgileride yazıyor.zaman akıp gidiyor hiç bir şey düzelmedi 4 yıl oldu düşeli dahada düşüyoruz.alacaklılardan nefes alamıyoruz artık.yeni takım kurulsun bu iş böyle gitmeyecek.paramız olunca çıkış hızlı olacaktır.sonra istersek eski borçları öderiz ve yeniden çıkartırız.altyapımız gibi olur gerektiğinde transfer için hareket alanımız olur.amatörde de olsa artık başarı görmek istiyoruz...

6 12 Cevap Yaz
bilek26

senin gibilere bu zehirlerini kusasın diye geldi bu yönetim zaten oynayın oyununuzu hiç bir şekilde yenieskişehir gibi bir takım kurulmayacak o kadar. Ha bizden 10-20-30 kat fazla borcu olan hersene transferi açık olan fener tb bjk gs nin adının başına yeni koyup yeni takım açsınlar söyle abilerine sen çok bilmiş.

6 3
ess

kulüp kapanırsa ihale 10 yıl içindeki eski başkanlara kalır. birilerinin muaf olması için yoğun bakım süresi uzatılıyor olabilir mi?

0 8
eses e nefes yok 7 Nisan 2020 09:43

herkes can derdinde adam para derdinde olmadı bofin ayıp bu yaptığın.alacağındır hakkındır elbette ama zamanı değildi.alacaklılar corona gibi çöktü nefes alamıyoruz.en iyisi yeniden doğmak.yeni eskişehirspor zamanı artık.

13 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi