İşte Eskişehirspor'da transfer yapılacak 3 nokta

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehirspor'da transfer yapılacak 3 nokta
A
a

Eskişehirspor'un Teknik Direktörü Levent Kartop, ligi ilk yarıyı lider tamamlamış olmalarının ardından takımını güçlendirmek amacıyla transfer isteklerini belirtti. İşte Eskişehirspor'un transfer yapacağı önemli noktalar...

Sütiş Eskişehir
Ligin ilk yarısını lider bitiren Eskişehirspor’da Teknik Direktör Levent Kartop’un transfer istediği mevkiler belli oldu. Kartop, stoper, orta saha ve forvet bölgesine takviye yapılmasını istedi. 

Kartop raporu verdi

Bölgesel Amatör Lig’de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve mücadele ettiği 6. Grubun ilk yarısını lider olarak tamamlayan Eskişehirspor’da gündem yapılacak olan transferlere çevrildi. Teknik Direktör Levent Kartop’tan takım hakkında rapor alan yönetim transfer için düğmeye bastı. Kartop’un raporunda 3 mevkiye takviye istedi. Kartop, stoper, orta saha ve forvet hattına transfer yapılmasını istedi.

Görüşmeler başladı

Eskişehirspor yönetimi aldığı rapor doğrultusunda hemen harekete geçti. Listenin başındaki isimlerle görüşmeye başlayan yönetim pazarlıklarını sürdürüyor. Bölgesel Amatör Lig’den transfer yapacağı öğrenilen yönetimin, Antalya kampına kadar transferi tamamlaması bekleniyor. Yönetim 3 mevkinin yanı sıra birkaç tane de genç oyuncu alacak. 

Doğukan ile ipler koptu

Eskişehirspor’da ayrılması gündemde olan Doğukan Bülbül ile yönetim bir görüşme yaptı. Forma giydiği maçlarda istenileni bir türlü veremeyen genç orta saha oyuncusu ile yapılan görüşmede yönetimin Doğukan’dan kendisine kulüp bulmasını istedi. Doğukan’ın arayışlara başladığı ve bonservis bedelini getirdiği takdirde takımdan ayrılacağı öğrenildi.

İsmail Palta krizi

Eskişehirspor'da İsmail Palta krizi yaşanıyor. Siyah Kırmızılı ekibe sezon başında transfer edilen ancak Teknik Direktör İbrahim Baş ile bir türlü yıldızı barışmayan İsmail Palta, son iki maçta takıma büyük katkı sağlamıştı. Özellikle Levent Kartop'un gelmesiyle maçlarda süre alan İsmail'in takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. 

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca ise kanat oyuncusu İsmail Palta konusunda Esgroup spor servisine konuştu.

Başkan Koca, “Futbolcumuz İsmail Palta’ya bizim grubumuzda olmayan başka bir BAL takımından teklif geldi. İsmail Palta’nın sezon sonuna kadar alacağı paranın yüzde 90’lık kısmı kulübümüz tarafından ödenmiştir. Gitmek isteyen futbolcumuzu ikna etmeye çalışmıyoruz. İkna edilmişlerle değil inanmışlarla yola devam edeceğiz. İsmail Palta’ya kulübümüzün sezon başında ödediği rakamın geri ödenmesi halinde gitmesine izin verebiliriz. Ayrıca bu zamana kadar alınan galibiyetlerin karşılığında söz verdiğimiz primlerin tamamı takıma dağıtılmıştır. Hiçbir futbolcuya prim borcumuz yoktur” dedi.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi