İmzayı attı: Eskişehirspor'a şampiyonluk için geldim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İmzayı attı: Eskişehirspor'a şampiyonluk için geldim
A
a

Eskişehirspor, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor! Kulüp, deneyimli defans oyuncusu Cihan Çimen'i renklerine bağladı. 30 yaşındaki futbolcu, Eskişehir'de ilk kez ES TV'ye konuştu. İşte Eskişehirspor'un yeni oyuncusundan ilk sözler...

Sütiş Eskişehir
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Eskişehirspor, yeni bir transfere imza attırdı. Es Es 30 yaşındaki defans oyuncusu Cihan Çimen’i renklerine bağladı. Eskişehir’de ilk kez ES TV’ye konuşan Cihan, “Hedefi olan bir takımda oynamayı çok seviyorum. Burada bir iddia var. Eskişehirspor’a şampiyonluk yaşamaya geldim” dedi. 

Eskişehirspor'la anlaştı, imzayı attı

Eskişehirspor’da ara transfer döneminde ikinci transfere imza attırdı. Geçtiğimiz hafta eski oyuncusu Uğurcan Çakır’ı renklerine bağlayan Şimşekler, defans oyuncusu Cihan Çimen’e imza attırdı. 30 yaşındaki defans oyuncusu dün Eskişehir’e gelerek Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde kendini Eskişehirsporlu yapan sözleşmeye imza attı. 

"Şampiyon olmaya geldim"

Defans oyuncusu Cihan Çimen imza törenin ardından ilk açıklamasını ES TV’ye yaptı. Cihan, “Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok gururluyum. Eski takım arkadaşlarım Sergen ve Keremle görüştüm. Zaten Eskişehirspor’un nasıl bir camia olduğunu biliyordum. Nereye geldiğimin farkındayım. Hedefi olan takımlarda olmayı çok seviyorum. Buraya şampiyon olmaya geldim” dedi. 

"Hattrick’i Eskişehirspor'da yapacağım"

Ayrıca Cihan, “Ben Sakaryaspor’da da taraftar önünde oynamıştım. 4-5 senenin ardından yine taraftarı olan bir kulübe geldim. Çok mutluyum. Kerem ve Sergenle görüştüm. Kendileri çok güzel şeylerden bahsetti. Bölgesel Amatör Lig’de şimdiye kadar iki şampiyonluğum var. İnşallah üçüncülüğü burada yaşarım hattrick’i burada yaparım” ifadelerine yer verdi. 

ESGROUP önce duyurdu

Eskişehirspor’un renklerine bağladığı Cihan Çimen transferini ilk olarak ESGROUP Spor Servisi duyurdu. 25 Ocak’ta Cihan’ın liste olduğunu belirten Esgroup Spor Servisi okuyucularına önceden duyurmuş oldu.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi