İlaç da yok çözüm de!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlaç da yok çözüm de!
A
a

Eczacılar aylardır birçok platformda ilaç yokluğu olduğunu haykırarak seslerini duyurmaya çalışıyor. 9. Bölge Eskişehir-Bilecik Eczacı Odası Başkanı Ecz. Metin Kamış, ilaç yokları hakkında açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eczacılar aylardır birçok platformda ilaç yokluğu olduğunu haykırarak seslerini duyurmaya çalışıyor. Vatandaş ilaç bekliyor, eczacı ilaç bekliyor… Problem çığ gibi büyüyor. Yetkililer ‘ses’ vermiyor, sorun bir türlü çözülmüyor… 9. Bölge Eskişehir-Bilecik Eczacı Odası Başkanı Ecz. Metin Kamış, ilaç yokları hakkında açıklamalarda bulundu. Gerçekteki ilaç yokluğunun hissedilenden çok daha fazla olduğunu söyleyen Kamış, “Son bir aydır en üst seviyeye çıkan ilaç yokları sorunu hala çözülemedi” dedi.
İlaç da yok çözüm de! 17.1.2023
"ULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Çok tüketilen antibiyotik, grip ve soğuk algınlığı ilaçlarının halen bulunamadığını vurgulayan Kamış, “Eczanemize gelen reçetelerde elimizde ve depolarımızda olmayan ilaçları başka eczanelerden temin etmek suretiyle hastamıza ulaştırmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Yetkililere çağrıda bulunarak sorunun çözülmesini isteyen Kamış, “Biz eczacılar ilaca hiçbir zaman ilaç sanayisinin yaptığı gibi ticari bir tema olarak bakmadık. Ettiğimiz yemin gereği vicdanımız ticaretimizin her zaman önündeydi ve önünde olacaktır” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi