İkisi için de bugün son gün!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İkisi için de bugün son gün!
A
a

İbrahim Sissoko ve Hakan Aslantaş'ın Eskişehirspor yönetimine ödemeleri için verdikleri süre bugün doluyor...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberiSissoko'ya 25 bin Euro
Ibrahim Sissoko 187 bin Euro alacağı ödenmediği için TFF’ye faks çekmiş ve sözleşmesinin fesih olmasını istemişti. İbrahim Sissoko’ya Siyah-Kırmızılı yöneticiler bugün 25 bin Euro ödenmek zorunda. Fildişili yıldız futbolcuya geçtiğimiz hafta 10 bin Euro ödenmişti. 25 bin Euro için pazartesiye (dün) kadar yönetime süre veren Sissoko’nun istediği an kulüpten ayrılabilme kozu bulunuyor. Yöneticilerin araya girmesiyle TFF, fesih işlemini henüz onaylamadı. Ancak bugün futbolcuya ödeme yapılmazsa, Sissoko’nun ayrılacağı öğrenildi. Yönetim ise sorunu çözmek için nakit arıyor.


Hakan Aslantaş'a 300 bin TL
Siyah Kırmızılı kulüpte Hakan Aslantaş belirsizliği sürüyor. Yeni sezon öncesi geçen sezondan kalan alacağını talep eden Hakan’a kulübün 300 bin TL borcu var. Salı (bugün) gününe kadar kulübe süre tanıyan Hakan’ın bugün parası ödenmezse kulüpten ayrılabileceği öğrenildi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cc 9 Temmuz 2019 15:28

Diri başkan es-es şampiyon

3 0 Cevap Yaz
Eses 9 Temmuz 2019 11:15

Niye yönetime geldiniz ey diri artık sesin cıkmıyo hiç bir sorunu cözmediniz.bence sorunu kökünden cözeceksiniz takımı amatöre gönderp sizden bir halt olmaz.

1 3 Cevap Yaz
Sadri 9 Temmuz 2019 10:30

beğenmediğiniz Kaan Ay yönetimi bile transferi açtırmıştı valla bu yönetim fos çıktı Sissoko ,Emre gibi oyuncuları dahi tutmakta zorlanıyorlar iyide bu yönetim böyle giderse lisans bile çıkartamaz bir çok eksi puanlar bizi bekliyor..madem cebinizde paranız yoktu ne diye yönetime geçtiniz?

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi