İha’Dan Müdür Temiz’E Ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İha’Dan Müdür Temiz’E Ziyaret
A
a

Afyonkarahisar İl Emniyeti Müdürü Ali Temiz, Kentte Huzur Ve Asayiş Sağlanması Noktasında Özellikle De Uyuşturucu İle Mücadelede Önemli Çalışmalar Yaptıklarını İfade Ederek, "Polisin Başarısını Ulusal Medyaya Taşıma Noktasında İhlas Haber Ajansı'na (İha) Verdiği Katkılardan Dolayı Teşekkür Ederiz" Dedi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar İl Emniyeti Müdürü Ali Temiz, kentte huzur ve asayiş sağlanması noktasında özellikle de uyuşturucu ile mücadelede önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Polisin başarısını ulusal medyaya taşıma noktasında İhlas Haber Ajansı’na (İHA) verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz" dedi.
İHA Eskişehir Bölge Müdürü Mehmet Emin Toker, İHA Pazarlama Direktörü Mücahit Boyalık ile İHA Afyonkarahisar Muhabiri Gökten Ceylan, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’i ziyaret etti. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette Bölge Müdürü Mehmet Emin Toker, il emniyet müdürlüğünün çalışmalarını ajans olarak yakından takip ettiklerini söyledi. Müdür Temiz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “"Polisin başarısını ulusal medyaya taşıma noktasında İhlas Haber Ajansı’na (İHA) verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz" dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi