İbrahim Halil Öner gelen tepkilerden sonra...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İbrahim Halil Öner gelen tepkilerden sonra...
A
a

Eskişehirsporlu İbrahim Halil Öner, özellikle ligin ikinci devresinin başlaması ile birlikte taraftardan büyük tepkiler alıyordu. İbrahim Halil bu tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarını kapattı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un forvet oyuncusu İbrahim Halil Öner, Gazişehir Gaziantep karşılaşmasının ardından taraftarların yoğun eleştirilerine maruz kalmıştı. Maçın ilk yarısında kaçırdığı %100lük gol pozisyonunun ardından tepki toplayan İbrahim Halil sosyal medya hesaplarını kapattı. Eleştiriler karşısında oldukça üzülen İbrahim Halil'e taraftar liderleri, yöneticiler ve teknik direktör Fuat Çapa'dan destek geldi.

Eskişehirspor'un transfer yasağı olduğu dönemde oynadığı kritik maçlarda gol umudu olan İbrahim Halil Öner 23 maçta 5 gol atarken 2 de asist yaptı. Eskişehirspor'un zor günlerinde sahaya çıkarak yüreklerini ortaya koyan genç futbolculardan biri olan İbrahim Halil tepkilerden dolayı büyük üzüntü yaşıyor.

Fuat Çapa sahip çıktı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa önemli açıklamalarda bulundu. Genç oyunculara yapılan eleştirilere sert bir yanıt veren Çapa, “Bugün bu arkadaşlar olmasaydı bugün bu Eskişehirspor'u konuşamazdık, bugün ilk 6 hedefi konuşamazdık bu gerçeği göz ardı etmeyelim” dedi.

Ömer Faruk'u ziyaret ettiler

Spor Toto Gelişim Ligi U 19 - 23.Haftasında Gazişehir Gaziantep müsabakasında omuzu kırılan U 19 takım kaptanı Ömer Faruk Güler, dün başarılı bir operasyon geçirdi. Diğer taraftan, Alt yapı antrenörlerinden Ceyhun Göray ve Alt yapıdan sorumlu asbaşkan Gökhan Yıldırım, genç oyuncuyu hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ömer Faruk Güler'in yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 1 Mart 2019 15:35

Sissoko vurmaya kuvveti kalmayınca, n'aptı? Attı kendini Antepli oyuncunun önüne, barajladı ki Jesse rahatça vurabilsin; yani Jesse ye oynadı, kendine değil. İbrahim Halil bu sezon 23 maçta sadece 4 gol atabilmiş, 23 yaşla artık gençte sayılmaz, bu saatten sonra santrafor mu olacak kısa boyu ile. Onun yerine santraforda Cemali uzun boyu ile daha iyi işler yapar. Cemali takım oyuncusu, kendine oynamıyor, ekibe oynar.

0 1 Cevap Yaz
Bülent 28 Şubat 2019 18:56

"2 ( iki !!) tane" yüzde 100lük gol pozisyonu ve en az 4-5 pozisyonu ezdi. Madem kuvvetin yok vurmaya o zaman pas at, gör müsait (!) pozisyondaki arkadaşını. Dalga mı geçiyon o topu oraya getirebilmek için ter döken arkadaşlarınla, dalga amatörde olur ...

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi