Hoca ve futbolcuların arkasındayız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hoca ve futbolcuların arkasındayız
A
a

Eskişehirspor Başkanvekili Erkan Koca, ES TV’de yayınlanan 90+3 programına açıklamalarda bulundu. Koca, alınan kötü sonuçların ardından yaptığı açıklamada hoca ve futbolcuların arkasında olduklarını söyledi. 

Sütiş Eskişehir
-
Eskişehirspor Başkanvekili Erkan Koca, ES TV’de yayınlanan 90+3 programına açıklamalarda bulundu. Koca, alınan kötü sonuçların ardından yaptığı açıklamada hoca ve futbolcuların arkasında olduklarını söyledi. 
 
ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU
İlk olarak ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programında Divan’a yaptığı çağrıya değinen Koca, “Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da katıldığı ‘2023'e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı 200’e yakın sivil toplum örgütünün temsilcilerinin olduğu bir toplantıydı. Bizler de Eskişehirspor’u temsil eden insanlar olarak temsil ettik. Eskişehirspor’un 90 bin civarında Passolig'e kayıtlı taraftarı var. Passolig’e üye olmayan yüzbinlerce de seveni var. Eskişehirspor bu şehrin en büyük sivil toplum örgütüdür. Bir gün de sadece Eskişehirspor için bir araya gelip, bu takım için neler yapabilirizi konuşalım dedik” ifadelerini kullandı.
 
TOPLANTI İSTEMİŞTİ
‘2023'e Doğru Şehir Buluşmaları’ programında söz alan Eskişehirspor Kulübü Başkanvekili Erkan Koca, “Eskişehirspor Eskişehir'in en büyük markası ve Sivil toplum Kuruluşudur. Eskişehirspor'un yaşaması ve hak ettiği yere gelmesi hem turizme hem de Otellerden mahalle esnafına kadar ticareti pozitif ivmelendirecek ve şehir ekonomisine katkı sağlayacaktır. Bu bağlamda Eskişehir'in tüm dinamiklerini ve bütün paydaşları bu sorumluluğu paylaşmaya davet ediyoruz. Bugün gerçekleşen ve hazırlanan bu divan benzeri bir divanın tüm STK ve paydaşların katılımı ile Eskişehirspor gündemiyle toplanmasını Talep Ediyoruz” dedi.
 
FUTBOLCULARA ÖDEMELER YAPILDI
“Biz Eskişehirspor yönetimi olarak gece gündüz çalışıyoruz” diyen Koca, “Mevcut kadroyu elde tuttuk. Futbolculara ödemeler yapıldı. Hazırlık kampına gönderdik. Tesislerde hiçbir sorun yok. Futbolculara maaş ödemeleri yapıldı. Personel maaşları ödendi. Fakat takımı buralara getirirken maalesef sahada başarı gelmiyor. Biz Eskişehirspor’un kurtulmasını çok istiyoruz. Bu yönde kulübün kurtarılabilmesi adına o toplantıda bir çağrıda bulunduk. Toplantıya katılan STK'ların içerisinde olduğu bir divan kurulması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
EKONOMİYE KATKI SUNAR
Koca, “Eskişehir’de oynanan Konyaspor - Fenerbahçe maçında şehirdeki tüm oteller dolmuş. Esnaf iş yapmış. Şehrin ekonomisi için futbol çok önemli. Biz istiyoruz ki Eskişehirspor Süper Lig’de yer alsın ve şehrin ekonomisine çok önemli katkılar yapalım. Şehrin ekonomisi için de Eskişehirspor çok kıymetli bir kulüp. Eskişehirspor küme düştükçe şehir de küme düşüyor” dedi.
 
BAŞKA ÇAREMİZ YOK
“4 maçta 1 puanı biz de beklemiyorduk” diyen Koca, “Hocamızın ve futbolcularımızın arkasındayız. Hoca bu sorunların çaresine bakacaktır. Futbolcularımıza güvenmekten başka çaremiz yok. Gerçekten çok çalışıyorlar ama sahaya yansımıyor. Ama ben toparlanacağına inanıyorum. Önümüzdeki 3 maç final maçımız. İnşallah Eskişehirspor taraftarlarını mutlu edecek sonuçları alacağız diye umut ediyoruz. Eskişehirspor’un küme düşeceğine inanmıyorum” ifadelerini kullandı.
 
ELEŞTİRİLERİ ANLIYORUZ
Başkanvekili Koca, “Biz her hafta salı günleri hocamız ile bir toplantı yapıyoruz. Kulüp Başkanımız bugün hoca ile bir toplantı yaptı. Hoca da futbolcularla görüştü. Mehmet Başkanımız da futbolcularla görüştü. Biz eleştirilere önem veren insanlarız. Biz futbolcularla devamlı temas halindeyiz. Her şeyin farkındayız” dedi.
 
TARAFTAR DOLMUŞ
Koca son olarak, “Tribünlerde bir dolmuşluk var. Son yıllarda üst üste küme düşme durumları oldu. Tepkiler normal. Eskişehirspor tribün kültüründen ayrılmadan bu futbolculara destek olmak lazım. Destek oldukça bu futbolcular da karşılığını verecektir. Bu 3 maçta puan tablosunu değiştirecek sonuçlar alacağız diye düşünüyorum” diye konuştu.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi