Hisarcık’Ta Öğrencilere Uygulamalı Ve Teorik Trafik Eğitimi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hisarcık’Ta Öğrencilere Uygulamalı Ve Teorik Trafik Eğitimi
A
a

Hisarcık’Ta Öğrencilere Uygulamalı Ve Teorik Trafik Eğitimi

Sütiş Eskişehir
Kütahya Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce, Hisarcık ilçesi ve köylerinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine uygulamalı ve teorik trafik eğitimi verildi.
Kütahya Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Kıdemli Başpolis Ahmet Kahraman tarafından Cumhuriyet İlkokulu Kapalı Spor Salonunda Kütahya Valiliğince temin edilen malzemelerle kurulan seyyar çocuk trafik eğitim parkında trafik ortamı gerçekleştirerek öğrencilere trafik kurallarına uygun davranış kazandırılmasına, böylece trafik kültürünün oluşmasına ve trafik kazalarının en aza indirilmesine yardımcı olmak amacıyla ilçe genelinde teorik ve uygulamalı verilen trafik eğitiminde, karşıdan karşıya geçme, yolda yürüme gibi genel trafik konularında eğitim verildi. Ayrıca ilçe genelindeki ortaokul ve lise öğrencilerine okullarında trafik eğitimi verildi.
Kıdemli Başpolis Ahmet Kahraman, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde Kütahya Valisinin talimatıyla il içerisinde, ilçelerde, beldelerde ve köylerde trafik eğitimlerini sürdüklerini söyledi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi