Hisarcık’Ta İftar Çadırı İki Yıl Aradan Sonra Tekrar Kuruldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hisarcık’Ta İftar Çadırı İki Yıl Aradan Sonra Tekrar Kuruldu
A
a

Kütahya'nın Hisarcık İlçesinde Pandemi Dolayısıyla Ara Verilen Belediyenin İftar Çadırı Uygulamasına İki Yıl Aradan Sonra Tekrar Başladığı Bildirildi.

Sütiş Eskişehir
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde pandemi dolayısıyla ara verilen belediyenin iftar çadırı uygulamasına iki yıl aradan sonra tekrar başladığı bildirildi.
Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ramazanın ilk günü Kapalı Pazar yerinde kurulan iftar çadırında kazanların başına geçip yemek dağıttı.
Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği iftar çadırı uygulamasını iki yıl aradan sonra tekrar başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ”Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan sayesinde toplumun ayrı ayrı kesimlerinden bir araya gelen insanlar, birlik ve beraberlik ruhunu oluşturmaktadırlar. Ramazan ayı boyunca devam edecek iftar çadırı uygulamasının yanı sıra ilçede yemek yapamayacak kadar yaşlı, hasta ve kimsesiz 55 kişinin evlerine belediye ekiplerimiz tarafından 4 çeşit iftar yemeği götürüldü" dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi