Her zamankinden daha yakınız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Her zamankinden daha yakınız
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ve MKYK Üyesi Harun Karacan, “Şimdi önümüzde son derece önemli bir seçim sureci var. Eskişehir’in bugüne kadar hiç olmadığı şekilde AK Parti belediyelerine ihtiyacı var. Şunu iyi bilelim ki zafere her zamankinden daha yakınız. Türkiye’nin şahlanışıyla birlikte Eskişehir’i de şahlandırmaya hazır mıyız” dedi.

Sütiş Eskişehir
AK Partililer TÜLOMSAŞ Sosyal Tesisleri’nde bayramlaştı. Karacan,  sözlerine “Öncelikle belki dil sürçmesi de olabilir ama AK Parti’de teamüller gereği, AK Parti tüzüğü gereği de en son MKYK Üyesi konuşur. Onu da belirtmiş olayım” diyerek başladı. Karacan, şöyle konuştu: “Ülkemize diz çöktürmek için her türlü oyunların oynandığı önemli ve kritik bir süreçten geçiyoruz. Hepiniz oyunu kimlerin planladığını, kimlerin rol aldığını bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Oyun kuranlar başarılı olamayacak. Her zamankinden daha çok birbirimize ihtiyacımız var. Daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz. Elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Ülkemize, bayrağımıza, ezanımıza, cumhurbaşkanımıza sonuna kadar sahip çıkmaya var mıyız? Kurulan tuzaklar boşa çıkacak. Çünkü Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.”

Özellikle milli savunmaya yapılan yatırım ve yeniliklerin tüm dünyayı ürküttüğünü ifade eden Karacan, şöyle devam etti: “Ve çılgına da döndürüyor. Dünyanın çılgına dönmesinin en büyük nedenlerinden iki tanesi sizlerle paylaşmak istiyorum. Birincisi Üçüncü havalimanı... İkincisi de Kanal İstanbul... Bütün her şey bunlara bağlı. İki konuya...  İnşallah 29 Ekim’de liderimiz, genel başkanımız Cumhurbaşkanımızın uğurlu elleriyle açılacak. Avrupa’nın en büyük havalimanı. Dünyanın da sayılı havalimanlarından biri olacak. Kanal İstanbul ile de boğazlarda yaşanan sıkıntılar, farklı sıkıntılar bertaraf edilip Türkiye artık stratejik bir konuma gelecek. Bütün sebeplerin hepsi bu. Bu projeler inşallah ülkemizi şahlandıracak.”

Karacan, şunları kaydetti: “Partimizin üçüncü olağanüstü kongresinde MKYK Üyeliği ardından da MYK Üyeliğine seçilerek cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak 13 aylık bir göreve nail oldum. O şereftir bizim için. Yine bildiğiniz üzere beş gün öncede 6. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizin şahlanış döneminde kurmuş olduğu MKYK’da itibara ve güvene dayalı olarak ikinci kez görev vermesi başta şahsımı ve Eskişehir teşkilatını onurlandırmıştır. Yaşadıklarım sayın cumhurbaşkanımızın sık sık tekrarladığı ‘sakın kader deme kaderin deme üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır’ sözünün ne kadar da doğru olduğunu doğruluyor. Kongremiz partimizde gelenek haline gelmiş bir işleyişi daha bizlere göstermiştir. Bu işleyiş ‘davada görev istenmez, verilir’ düsturudur. Artık her birimiz daha iyi anlamalıyız ki her birimiz ‘ben şu görevi istiyorum, ben bu görevi hak ediyorum. Ben bu görevde mutlaka olmalıyım ve ya şu olmamalı’ demek hiçbir anlam ifade etmiyor. Kimin o grevi hak ettiğine inanılıyorsa görev ona veriliyor. O nedenle bunun bilincine varmış partililer olarak liderimize ve kararlarına olan sadakatimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Diğer partilerde yaşanan ve olağan karşılanan parti içi olumsuz anlayış ve davranışların partimizde hiçbir karşılığı yoktur. Üstelik bu tür anlayış ve davranışları yapanların hayallerinin kurduğu hedeflere ulaşmayıp hayal kırıklığına uğradıkları da herkes tarafından bilinmektedir. Algı oluşturmakla, manipülasyonla, yönlendirmeyle siyaseti dizayn edemezsiniz. Siyasette patron halktır, halk. Son kararı halk verir.”

Karacan, sözlerini şöyle bitirdi: “Bu şehrin evladı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm enerjimle şehrime, Eskişehir teşkilatımıza, kurumlarla yapacağımız çalışmalarla hizmet etmeye devam edeceğim. Şimdi önümüzde son derece önemli bir seçim sureci var. Eskişehir’in bugüne kadar hiç olmadığı şekilde AK Parti belediyelerine ihtiyacı var. Şunu iyi bilelim ki zafere her zamankinden daha yakınız. Türkiye’nin şahlanışıyla birlikte Eskişehir’i de şahlandırmaya hazır mıyız.”

Milletvekili Nabi Avcı da “Bu güzel bayramları huzur, güvenlik ve mutluluk içinde yaşamamıza vesile olan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilere hayırlı ömürler diliyorum” diyerek konuşmasına başladı. Şehitler ve İl Yürütme Kurulu Üyesi Yusuf Balcı’nın vefat eden oğlu Ahmet için Fatiha okumalarını istedi. Kısa aranın ardından konuşmasına devam eden Avcı, 24 Temmuz’da atanan yeni il yönetimini tebrik etti.

Avcı, şöyle konuştu: “24 Haziran seçimlerinde yedi milletvekillinin yedisini de kazanacakmış gibi çalıştık. 30 Mart 2019’daki yerel seçimde de 15 belediyenin hepsini kazanacak gibi çalışacağız. Alırız alamayız. O bizim bileceğimiz iş değil. Ama bize düşen o gayreti göstermektir. Teşkilatımızda o kararlılığı, o iradeyi, o gayreti görüyorum. Gayret bizden, Tevfik Allah’tan...  Eskişehir’in problemlerine kalıcı, köklü, akılcı çözümler getirmek de bize nasip olur inşallah.” Avcı, Millet bahçesi olacak eski stat alanında TRT’ye vereceği röportaj için törenden ayrıldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi