Her şey çok daha güzel olacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Her şey çok daha güzel olacak!
A
a

Eskişehirspor’un file bekçisi Ekrem Kılıçarslan önemli açıklamalarda bulundu: Güzel bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. İnşallah her şey çok daha güzel olacak. Adana maçında kazanmak için sahada olacağız

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor kalecisi Ekrem Kılıçarslan, Radyospor canlı yayınında konuştu. Osmanlıspor galibiyetinin ardından takımın güzel bir hava yakaladığını söyleyen Ekrem, her şey çok daha güzel olacak dedi.

İnanılmaz bir sezondu
Radyospor’a konuşan Ekrem, “Geçtiğimiz sezon takım olarak çok büyük özveri gösterdik. Yaratılan birlik beraberlik havasında biz altyapıdan çıkan oyuncular olarak elimizden gelen performansı göstermeye çalıştık. İnanılmaz bir sezondu. Hayatım boyunca hatırlayacağım sonu güzel biten önemli bir sezondu” ifadelerine yer verdi.

Her şeyi yapıyoruz
Osmanlı maçına değinen Ekrem, “Osmanlıspor maçı çok önemli bir maçtı. 3-2 kazanmayı başardık. Çok iyi hazırlandık. Hocamız bizi çok iyi motive ettik. Sahada da işler istediğimiz gibi gitti. Cuma günü Adana Demirspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Osmanlıspor maçında kazanılan galibiyeti bir seriye dönüştürmek istiyoruz. Sahada kazanmak için her şeyi yapacağız. İnşallah istediğimiz sonuçla Eskişehir’e geri döneriz” şeklinde konuştu. 

Tesislerde yemek çıkmıyordu
“Tesislerde yemek çıkmadığı günler oldu” diyen Ekrem, “Sıcak suyun akmadığı zamanları da yaşadık. Para da alamıyoruz. Kongre kararı alındı. İnşallah bu sorunları yaşatmayacak bir yönetim kurulacaktır. Bize her zaman sahip çıkan bir Eskişehirspor taraftarı var. Destek bulmaya çalışıyorlar. Bizim işimiz saha içine konsantre olmak. Biz yeşil sahada görevimizi ne olursa olsun yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Coşkun Hoca bize çok iyi davranıyor
Son olarak Ekrem şunları söyledi; “Coşkun Demirbakan gördüğüm en tecrübeli Teknik Direktörlerden birisi. Bize çok iyi davranıyor. Bütün oyuncularla birebir ilgileniyor. Sıcakkanlı bir isim. İyi niyetli, çalışkan... Kısacası her şeyini Eskişehirspor’a vermeye çalışıyor. Güzel bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. İnşallah her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Hedefim Süper Lig
Hedefinin Süper Lig olduğunu söyleyen Ekrem, “22 yaşındayım. Genç oyuncu sayılmam. Avrupa’da benden daha genç çok iyi yerlerde olan kaleciler var. Süper Lig’de oynamak gibi bir hedefim var. Gönlümden geçen Eskişehirspor ile Süper Lig’de oynamak. Kulübüm ile sözleşmem bu sezon sona eriyor. Önceliğim her zaman Eskişehirspor’da devam etmek. Gelen teklifler olduğunda da bir değerlendirme yaparım. Eskişehirspor benim ikinci evim. Eskişehirspor ile bu ligde bir şampiyonluk yaşamayı her şeyden daha çok isterim” dedi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülento 10 Kasım 2019 13:57

senin maç ortalaman iki senedir ikiden (2) aşağı düşmüyor, sen ilk önce onu düzelt, sorumluluk al sonra kendini bilmem kimlerle kıyasla, bir maç kazandı uçuyor ... aradaki puan farkı ama hala 11 . (nokta) ben şahsen Melih ya da genç mi kazanılanacak o zaman Ebrar taraftarıyım, uçan kanarya değil.

0 1 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 8 Kasım 2019 13:38

ekrem kardeş,siyasi parti sloganı atar gibi konuşursan,pişman olursun

0 1 Cevap Yaz
ali 8 Kasım 2019 11:09

kalaeye gelen şutların en azından 1-2 tanesini kurtarsa dediği gibi olabilir.

0 4 Cevap Yaz
pompeo 7 Kasım 2019 19:26

Helall be cocuk ... aynen devam ...

3 3 Cevap Yaz
Mehmet 7 Kasım 2019 17:33

Hocam bu nasıl kadro Mete kaan nerde , bu nasıl iş ,

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi