Her geçen gün kötüye gidiyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Her geçen gün kötüye gidiyoruz
A
a

Eskişehirspor Kulübü İcra Kurulu Üyesi ve ETB Başkanı Murat Diri, imza vermeyen ve takımdan ayrılan futbolculara ağır hakaretler eden kişilere tepki gösterdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü İcra Kurulu Üyesi ve ETB Başkanı Murat Diri, imza vermeyen ve takımdan ayrılan futbolculara ağır hakaretler eden kişilere tepki gösterdi. Diri, “Daha çok sıkıntılar yaşanacak. Her geçen gün kötüye gidiyoruz. Şehirden kimse bu duruma dur demiyor. Biz elimizden geldiğince imza toplamaya devam edeceğiz. Bu süreçte 
sağa sola sataşmak yerine, daha aklıselim davranarak insanları ikna edelim. Bazı sayfalara giden oyuncularımız veya imza vermeyenler ile ilgili sayfalara yapılan küfürlü yorumları silin küfür edenleri engelleyin veya şikayet edin. İmza alacağımız veya kendi oyuncularımızı bu ruh hastaları yüzünden ikna edemiyoruz” dedi. 

"Tesislerde erzak yok"

Murat Diri, daha sonra da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Eskişehirspor tesislerinde erzak kalmadığını ve kamptan dönen takımı Giresunspor maçına hazırlamak için Eskişehirsporlulardan destek beklenildiğini duyurdu. 
İşte Murat Diri'nin o Tweet'i:
"Arkadaşlar Yarın takım kamptan dönüyor ve tesislerimizde erzak yok. Bu gün yaşanan gelişmeler tüm taraftarımızı çok üzdü ama kulübümüze bu hafta Giresun maçına  kadar destek olmak için; yarından itibaren tüm Eskişehirspor taraftarını tesislere giderek bağış yapmaya davet ediyorum"

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es es 15 Ocak 2019 10:30

Bırakın bu isleri artık.futbolcu kalmadı memlekette herşey para sezon sonuna kadar düzelsin bu kulüp yoksa kayyuma

0 0 Cevap Yaz
EsEs 14 Ocak 2019 19:31

Bıktık usandık kötü senaryolardan.EsEs bu duruma düşürenlere ne diyelim......

0 1 Cevap Yaz
Emre 14 Ocak 2019 18:30

Kulüpte herşey yolunda, tepki gösterenler suçlü öyle mi!!!

0 3 Cevap Yaz
Eses 14 Ocak 2019 15:50

Felaket Tellalı Gibisiniz Birde İyi haber Verin.

2 5 Cevap Yaz
deniz 14 Ocak 2019 13:14

Ünal başkan 2.300.000 Lirayı Neden Aldı? Milletin Yiyeceği Gıdaya Kadar Giderken Götürüyor. Sözde Eskişehirspor Halil Efendinin Evladıymış, Kimse Kusura Bakmasında Halil Ünal Gibi Daha Çok Aç Doyurur Bu Klup.

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi