Harun Karacan: Erdoğan umuttur

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Harun Karacan: Erdoğan umuttur
A
a

AK Parti İl Teşkilatı Kurban Bayramı’nın son günü bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Törende konuşan Harun Karacan, “ Müslümanlar katledilirken dünya sağır kör oluyor. Dünyadaki Müslümanlar için Recep Tayyip Erdoğan bir umuttur” dedi.

Sütiş Eskişehir
TAŞIN ALTINA ELİNİZİ KOYUN
Bayramın son günü gerçekleştirilen törende konuşan Harun Karacan, herkesi taşın altına elini koymaya ve Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmaya davet etti. Karacan, dünya genelinde şiddet gören Müslümanları da gündeme getirdi.

Karacan: Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor. Müslümanlar katledilirken dünya sağır oluyor, kör oluyor. Dünyadaki Müslümanlar için Recep Tayyip Erdoğan bir umuttur. AK Partiye inanıp güvenen halkımız her türlü zorluğa göğüs geriyor.

Teşkilat dimdik ayakta
Bayramlaşma töreninde konuşan Nabi Avcı: “Eskişehir’de çok şükür AK Parti, teşkilatı bugün de dimdik ayakta ve dayanışma içerisinde. Verilecek her türlü görevi yerine getirmeye hazır, kongrelerini yapıyor” dedi.

Bayram nöbeti
Harun Karacan, kurban bayramında parti genel merkezinde diğer parti temsilciyle bir araya gelerek bayramlaştı. Karacan’ın ilk konuğu CHP Grup Başkanvekili Levent Gök oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi